Glzz Reisezg Kan sulandırıcı seyler için dediler bizde name limon içtik canım ve iyi beslendm hamile oledhum içinde meyvemi eksk etmedim kelle pa işkembe fakan içtim kemik suyu olsun yada sarımsaklı soğanlı iyi beslendim zorladım kednimi baya..suşandrıcı iğne yazdı doktor 10 taneydi bende 5 ini vuruldum ..Zaten eve geldiler kan aldılar tansiyonumu ölçtüler hamilelere ayrı bi grup bakıyor..Çok gecmiş olsunn🤲🏻🤲🏻 Pozitif tut kendini ve cok yatma regişik bi hastalık yatınca daha çok kötü ediyor 🤲🏻🌺
Arzz Reisezg geçtiğimiz hafta geçirdim korona bir gün hastanede yattım bol serum yedim vitamin ve parol serumu dahil 15 e yakın şimdi otuz iğne verdi Dr kan sulandırıcı çok ilgilendiler ateşe çok dikkat ettiler bebek için bence git testini yap vicdan azabı cekmektense iki üç güne geçiyor korkmana gerek yok
Aslylmz Test isterler muhtemelen haftanız ilerdeyse kan sulandırıcı verebilirler tedbir amaçlı , zaten ilaç kullanılmıyor cok kötü değilsenizde evde geçirmenizi isterler ve sizin içinde öyleai daha iyi bol c vitamini ve sıvı alın dinlenin en yakın zamanda atlatırsınız inşallah🙏🏻
beyzahuseyin Reisezg öncelikle çok geçmiş olsun 1 hafta önce ben de atlattım 30. Haftamdaydım.. ağrıların aynısını bende yaşadım canım çok ağır geçiyor 2 gün ağrılı oluyor parol kullanabiliyorsun sadece hafifletiyor en azından ağrıları Allah razı olsun benim eşim baktı bana oda pozitifti odaları ayırmamıza rağmen ondan geçmiş banada.. bol bol sıvı ve C vitamini tüketin inşallah bir an önce atlatırsınız🙏🏻🤲🏻
beyzahuseyin Reisezg yemek yedikten sonra parol kullanın zaten yataktan kaldırmıyor öyle bir ağrı oluyor uzanabiliyorsanız dinlenmeye bakın derim bol bol istiharat etmeniz çok önemli
Yavuzbeymom Reisezg çok geçmiş olsun Ben 4+4 deyim henüz çok başında . Şikayetlerim kas eklem ağrısı baş ağrısı öksürük İki gün devam etti ağrılarım sadece parol içtim . Dün doktora çıktım test yaptırmadım kadın doğumcu bana d vitamini kan sulandırıcı ve folik asit verdi . Evde bu şekil de iyileşmeye çalışıyorum . Allah herkesin yardımıcısı olsun .
Reisezg beyzahuseyin eşimde ateşli 3 gündür büyük ihtimal ondan bana geçti teşekkür ederim suda eriyen c vitaminlerinden kullansak oluyormu doktora gitmeden parol içmek istemedim bide öksürürken kasıklarım cok agrıyo 😢
Cyber Reisezg çok geçmiş olsun heçen hafta ben atlattım doktorum hemen yatırdı beni ateş ve halsizlik için parol serum taktılar ayrıca tüm kan değrrlerim 3 gün takip edildi ve oksppar kan sulandırıcı iğne yaptılar.Demem o ki asla evde beklemeyin hamilelikte doktor gözetimin de olmak çok daha iyi.Hem gün ğçerisinde nst ile bebeği takip ediyorlar hemde sizin değerlerinizi
beyzahuseyin Reisezg doktorlar hamilelikte sadece parol kullanımı öneriyor suda eriyen C vitaminlerini bilmiyorum canım hamileliğim boyunca doktorumun kullanabilirsin demediği hiçbir ilacı kullanmadım parol dışında..
Ervamrym Geçmiş olsun öncelikle bende atlattım dedikleri gibi bol sıvı c vitamini almanızı tavsiye ederim ben özelikle o dönem tarhana çorbasına sarmıştım yemek yıyemıyordum zaten iştah yoktu ama bol meyve yemeye ve tarhana çorbası içmeye gayret ettim meyveyi sıkıpda tükettim bı kaç gün 3gün diyeyim zorlu geçti ama daha sonrası hamd olsun hafifledi Rabbim şifa versin inşallah
Gul28331 Cyber kesinlikle katılıyorum . Bende geçirdim ve doktorum Allah razı olsun ilgiliydi zaten bebeğe zararı olacak bı serum ve tedavi uygulamazlar o yüzden hastane en iyisi daha kısa sürede atlatmamiza yardımcı oluyor.
Gul28331 Bol c vitamini alın dinlenin kas agrilariniz varsa evin içinde yürüyüş yapın. Su tüketin bolca ,kefir için , bende geçirdim 17 .haftada bana kan sulandırıcı verdi doktorum hastanede yattım iki gün serumlarla vs. Ayaklandim Allah’a şükür