B-33 Valla ben üniversite hastanesinde yapacam hani özel değil yani orası ama prof. Doktor olunca sanırım bide bu özel muayeneye ya 250 tl ücreti varmıs diğer özel yerlet 500 den başlıyor en az
Ikinciyeanne Perinatoloji icin randevu bulamıyorum devlette özellerde radyolog var 500 basliyo napixam bilmiyorum @B-33 üniversiteden nasil randevu alinabiliyor 250 iyimis
B-33 Ikinciyeanne canım üniversite hastanesi mersinde bilmiyorum diğer illerde varmı Normal telefonla 182 yi arayıp randevu alabilirsin aslında ama yoğun olduğu için çok uzağa randevu veriyorlar Ben haftama 1 buçuk ay varken randevu aldım bide arada arkadasımız vardı orda çalışıyordu onun yardımıyla aldım
Ikinciyeanne @Bebegininannesii detayliya girdim diktor perinatoloji yonlendirdi universiteye gidip sira alicam inşallah bulurum
benimmdunyamm Ikinciyeanne mersin şehir Hastanesi’nde perinatoloji doktoru var ben MHRS mobile giriyorum talep oluşturuyorum 1 2 haftada kadar bildirim geliyor önceden oluştur bildirim geldiği an alırsın mersindeysen diğer yeri bilmiyorum
Ikinciyeanne @“Masalll33” yok canım bursadayim o gittiğin gun üniversite bakti ilerde tansiyon sıkıntısı olabilirmis birde sehir hastanesinden randevu qldim 12 haftada toxo testi pozitif cikmis riskliymis onun icin tekrar gireceğim qldim randevu