minyonanne Rumeysaasgin ayva çekirdeklerini bir kapta biriktir kurut saklama kabına koy buzdolabına koy geceden ıslat mis gibi jel oluyor
Rumeysaasgin Esmavoles peki canim normal bir yerde mi saklamak daha iyi olur yoksa dipfrize mı atmak daha iyi olur
Esmavoles Rumeysaasgin her ikisi icinde sknti olmaz canim ama cildine cok surme sık kullanimda tahrise neden olabiliyo
MissBus Rumeysaasgin bana da kuzenimin eşi söyledi. Peçeteyle sil iyice cam kavanoza at sakla dedi. Biriktiriyorum. O da biriktirmiş bu şekilde hiçbişey olmamış. Ağustosta doğurucam inşallah.
Ozgebhb Rumeysaasgin acaba bütün ayvayı tek tek paketleyip difrize atsak jel yapacağımız zaman çıkarsak çekirdeğini alıp yapsak olur mu 😬
Rumeysaasgin Ozgebhb bence ayva çözülene kadar meme ağrısından ölürüz zor olur em iyisi çekirdeğini almak 😁
Reyhandemirbasaran Rumeysaasgin zeytinyagi da cok iyi geliyor. Bebege de zarari yok canim. Secenek olarak o da aklinda olsun. Bende cok ise yaradi.
Deletedmom_7156 Rumeysaasgin canim 5 gün önce doğum yaptim göğsüme daha öncesinde hiçbirsey kullanmadım o kadar pişman oldumki 2 gün bebeğimi emziremedim bile 36-37 haftadan sonra önlemini al derim