mercimekanneeesi 38+5 ama tık yok ne gelen var ne giden ne sancı ne nişan ne belirti. Kız bebekler erken doğar demişlerdi ama bizimki uymuyor. Buraya yaznca belkı dogururm dua edin kızlar 😂🤦🏻♀️🙏🏻😍😍
Cylnsfk mercimekanneeesi 38+4 bende bekliyorum çok istiyorum ama ne su ne nisan hiçindeyim yok prensesler yerleri rahat galiba gelmiyorlar
Pinar-25 mercimekanneeesi bende aynı valla kız bebek bugün 39 olduk yalancı sancılarım var bazen çok zorluyor beni ama ne nişan ne su geldi
Aselimm23 mercimekanneeesi sağlıkla vakitlice gelsin inşALAH, 2020 haziran ayında 40+6 ile kızım doğdu kızlar erken doğar sözü hurafe bence
Mhrbnasel mercimekanneeesi Benim 40. Hafta olmuştu kendi sancım gelmemişti kontrol diye gittim doktor ultrasyondan bakınca bebek eşinden ayrılmış doğum yaptırıcaz demişti suni sancı ile doğurmuşum 😌
asyaninanneyim mercimekanneeesi kız dursun içerde sus biz dogurduk noldu 27. Gün uykunun ne oldugunu unuttuk
Bsranurrr mercimekanneeesi benim kızım tam 40 hafta ya girdik gece 2 de savcıyla gittim 1cm ac8lmam var akşam 6 da da doğum oldu 40 da geliyor lar genelde
asyaninanneyim mercimekanneeesi seni cok iyi anlıyorum benimde ilkti cıksın diye yapmadıgım kalmadı hatta cocugu 37+3 de getirttim ama 3 hafta kalaymıs iyimiş
Aysimal 38+4 ara ara hafiften sancı giriyor valla çok korkuyorum kızlar doguramicak gibi hissediyorum hergün korkuyla yatıp korkuyla uyanıyorum ilk gebelik 😒😒