sansli_anne bebeksuuuu1696 hayat hastanesi 250 muayene ücreti 4900 doğum ücreti canım zaten uygun olarak o var şuan herhalde
RasimEfemoms sansli_anne 235 veriyorum muayeneye 4500 normal ya da zorunlu sezeryan demişlerdi aritmi için bebeksuuuu1696
Haticesen_ bebeksuuuu1696 yıldırım doruk Hastanesi’ne gidiyorum normal ve mecburi sezeryan fiyatı 3850 TL isteğe bağlı sezeryan 5000 TL epidural 950 TL
MrsMavis bebeksuuuu1696 esentepe hastanesi hakkında bilgisi olan var mı 4000 diye biliyorum ama teyit etmek istedim
NehirinAnnesiii bebeksuuuu1696 kuzum ben medicanaya gidiyorum normalde muayane 365 lira ama sompo sigortanın medicana ile anlaşması var 9 muayene + doğum toplam 8 milyara yaptırdım sigortasız doğumun da 10 dan aşağı olduğunu düşünmüyorum ama net bi bilgim yok
bebeksuuuu1696 NehirinAnnesiii çok teşekkürler canım ben dışarda özel kliniğe gidiyorum doktorumun bir çok yer ile anlaşması varmış bir fiyat araştırması yapayım dedim🙂
Meltemkcmz NehirinAnnesiii paket içeriğinde aadece 9 muayene ve doğum mu var? Birde sigorta için ekstra para odeniyor mu?
Haticesen_ Elifgoktug1 Doktorum Elif Şahin muayene ücreti 190 TL doktorumdan da çok memnunum önerebilirim gönül rahatlığıyla
sansli_anne Yigitinannesi_ ooo maşallah benim de 1. doğdu 😂 Allah uzun ömürler versin hayırlı evlat olsunlar sana inşallah 🙏🏻💙
Yigitinannesi_ sansli_anne saol cnm bsy sorcm ya 3 aylik cinsiyet tahmini yaptımi doktor ne dedi 4.ayda doğru çıktımi
Yigitinannesi_ sansli_anne ya cnm evet oğluma 3 aylik erkek gibi dedi 4 ayda kesinleşti bunda da 13 haftalik gittim oğlan gibi dedi gene ama ben kiz hissediyorm acaba kiz olurmu diye ümit ediyorm😂😂
sansli_anne Yigitinannesi_ ah benim kızım var bal porsuğum 😂😂 Allah hayırlısını nasip etsin ama kız evlat başka 😍😂