seddkilic05 Çok bulanıyor yatınca kuscak gibi oluyorum sizce neden kızlar 1 dkka da bir de tuvalete gidiyorum bebekte kendini çok toplamaya başladı
seddkilic05 seddkilic05 doktora da olur olmadık gidemiyorum yaşadığım şehirde korona rekor seviyeye geldiği için
Birmelekbiranne seddkilic05 Bende de oldu bulantı ama geçti neden olduğunu bilmiyorum doktora da sormadım 🤷🏻♀️
Bsranurrr seddkilic05 canim 2. Gebeliğim 9 ay boyunca ben böyleyim sadece 6 7 aylıkken hafif Bi rahatlama oluyor şuan 33+3 um hala mide bulantısı yaşıyorum yatamıyorum midem ağzımda ne yersem yeyim şu bile içsem ayni Allah yardimcimiz olsun çok zor…
seddkilic05 Bsranurrr yaaa ama benim hiç olmadı bulantım felan ilk defa bugün böyle yoğun olduğu Amin canım hepimizin inşallah
Mrvunlu Taze mide bulantısı yaşayıp, çıkarıp gelen biri olarak bende 38+6 olmama rağmen hamilelik boyunca bende yaşadım, gerçekten çok zor oluyor. Allah yardımcımız olsun 🙏
Mrvunlu seddkilic05 Aman aman olmasın bir daha inşallah çünkü çok zor günler saatler geçmek bilmiyor🙏
seddkilic05 Mrvunlu ayy sorma ya bide kasıntım var yatağa oturdum ağlıyorum dua ediyorum sağlıkla bir an önce doğsun diye 😭🤲