NekwaSultan
Merhaba güzel anneler
23 günlük oglum 2 gündür emdiği sütü olduğu gibi çıkartıyor günde 1 defa acaba çok mu geliyor süt başına gelen var mı?
Sezen07
Reflu olmuş olabilir 4 5 aya kadar sürebilir reflu yatağı pek bi ise yaramıyor ama başka bişey fe oluyor olabilir doktorunuza danışın en guzeli
NekwaSultan
Sezen07 Teşekkür ederim canım
Lalamehtap
Bebek doyduğunu anlamadan
Fazla emiyor, mide de fazla gelen şutu kusurak rahat ediyor. Eğer aşırı kustugunu her emdikten sonra yaptığını fark ederseniz kilosunu takip edin, bebek reflüsu de olabilir. Yatırdığınızda bas kısmını her zaman yukarıda bırakın, kusma ve boğulma durumları icin uzmanlar öneriyor
DnHazrlklar
Benim kızım da 17 günlük 2 kere yaşadım ben de içtiği tüm sütü kustu doktor normal dedi fazla gelen sütü kusar dedi kilo alımı iyi olduğu sürece problem yok tabi her emdiğini ve kilo kaybı olmadığı sürece bir de gazını çıkarmaya daha fazla zaman ayır dedi o da kusma yaparmış canım onun dışında arada peynir kesiği gibi kusuyor onada normal dedi doktor sindirim sistemi daha yeni gelişiyor dedi
Sevda6767
Benim de bebeğim 18 günlük. Günde bir kere değil gün içinde her emdigini çıkarıyor. Bir haftalık iken götürdük ilk haftaya göre kilo alımı iyi dedi doktor. Normalmiş bazı bebekler 6 aya kadar kusarmiş. İçim rahat değil ama yapacak bişey yok doktorun dediğine göre