s_sila Ankara ozel hastanede genetik-pihtilasma testi yaptiran var mi. Arastirma hastanelerinde 3 dusukten once bakmiyolarmis.
s_sila Meleklerim34 yaa hangi hastane oldugunu biliyo musunuz. Benim bi kimyasal bi kurtaj var tekrar ayni seyi yasamak istemiyorum oncesinde onlemini alabileyim diye
Meleklerim34 s_sila Rabbim bi daha yaşatmasın benim de bi düşük bi kimyasal oldu şimdi şükür 35 haftalık olduk dua ve Ümit etmekten vazgeçmeyin
s_sila Beybisininannesi sistemde gorunur mu acaba yalan soylemekten de korkuyorum ama bi sansimi denerim olmazsa😔
Beybisininannesi s_sila gözükmüyor canım Bu testler biraz bütçe yoruyor Ve devlette bunları gayet yapabiliyor Bizi yeterince sömürüyorlar zaten 😂 ben 5 düşük yaptım diyordum Hertürlü testi gatada yaptırdım
cansornek Rica ederim. Beni doktorum yönlendirdiği için 750 TLye yapmıştı yaklaşık on güne çıkmıştı. İnternette numarası var isterseniz fiyat alın arayıp kendi açıyor telefonlarını
s_sila cansornek valla bu cok iyi oldu sagolun hemen arayacagim devlette zaten randevu bulamadim hmde yapmiyolarmis ilk olunca. Cok tesekkur ederim👏😇
Meleklerim34 Kayaaelif yok çok şükür hiç birini gerekli görmedi doktorum normal vitaminler dışında ilaç kullanmadım
Kayaaelif Meleklerim34 bende aynı senın gıbı yaşadım 4 haftalık düşük yapmıştım sonrada kımyasal gebelık gecırdım çok şükür tekrar hamıleyım 17 haftalık banada gerek gormedı siz kac haftalıksınız
Meleklerim34 Kayaaelif şuan 35 haftalık olduk 2 defa kovit oldum hamileliğimde inşaallah bu sebepten bi pıhtılaşma olmamıştır buna doğum zamanı bakacaklarmış