s_sila Kumsal20 kimi doktor her gun iliskiyi onermiyo canim spermin kalitesi acisindan genelde 2 gune bir diyolar ama yumurtlama haftasi ust uste sansi artirabilir
Mysaa Kumsal20 adet günün bittiği gün itibari ile 2 günde bir ilişki canım 14 gün takip edersin yumurtlama zamanına kadar . Aslında genel de sabah daha çok öneriyolar ama o da zor oluyor olur haliyle 🙂
Karabiber Kumsal20 hayır her gün ilişki olursa siperm kalitesi düşer. Bu sebeple gün aşırı ya da 2 günde bir ilişki çok daha sağlıklı olur.
Mtzkuzum Kumsal20 nasipte varsa olur tabi ama gün aşırı olursa daha sağlıklı spermler oluşur genelde doktorlarda o şekilde tavsiye ediyor 🤪
Sselen Kumsal20 hergün birliktelik hem çok stresli. Hemde soerm kalitesini düşürüyor. Ovülasyon testi deneyin ben öyle hamile kaldım
Beyzan738 Yavrumu-beklerken123 hergun değil de doktorların demesi haftada dort bes kere.. Bir iki gün ara vermek daha etkili olur diye duymuştum
Kumsal20 Mtzkuzum öyle canım biliyorum deniyoruz bakalım bu ay da böyle ne olcak😂 normalde gün aşırı olurdu bakalım pkos vat ovulasyon u tam bilemiyorum
Kumsal20 s_sila daha önce öyle yapıyorduk canım bu ay değiştirdik bakalım biliyorum sperm kalitesi düşebilir aman deniyoruz bakicaz
Kumsal20 s_sila yumurtlamayi yakalayamiyorum polikistik overr sendromu var oyuzden tam bilemiyorum canım bu şekilde deniyoruz ozyuzden
s_sila Kumsal20 bnde de vardi adete yakin gebe kalmistim dedigin gibi ne zaman yumurtlama olacagi belli olmuyo😔 ovulasyon testi denediniz mi
Mtzkuzum Kumsal20 eczanelerde satılan ovülasyon testleri var onlar yumurtlama gününü gösteriyor ben iki hamileliğimde de o testleri kullandım .
Kumsal20 s_sila hiç denemedim kuzum valla 10 aydır deniyoruz 3 kimyasal gebelik oldu bu ayda hergun deniyoruz bakalım 🙂
annecik12 Kumsal20 adet gününü üzerine 14 gün say o günün ovülasyon günün yumurtlamanın olduğu yumurtanın en sağlıklı günü o tarihlerin çevresinde ilişkiye git özellikle yumurtlama günü 14. Gün
Mtzkuzum Kumsal20 eczanelerde biraz pahalı ama Trendyol gibi yerlerde daha uygun herşeyi yazıyor üzerinde instagramda bir gebenin günlüğünü takip edip mesajatarsanız yada YouTubedan videoları seyrederseniz nasıl olduğunu öğrenirsiniz