Asfdg https://resimyukle.io/r/Bqao5ri13m Kızlar adet günüm bugün test yaptım ilkten hiç bişey çıkmadı 1 saat sonra falan baktığımda böyleydi kuruma çizgisi dedikleri böyle bişey mi daha önce yaptıklarımda hiç böyle olmamıştı
Busra2013 Asfdg 5 dkda ıkısınındr cıkması lazım eger 1 saate cıktıysa kuruma cızgısıdır🙄ama yınede 1.2 gun sonra ya tekrar deneyın yada kan vermeye gıdın
Mhrbnasel Resimden pek anlaşılmıyor ama hafif ikinci çizgi görünmüş gibi canm gebe gibisin daha çok yeni bence bi tane daha test dene
Asfdg Busra2013 evet bende öyle düşündüm ama daha önce yüzlerce test yaptım ertesi gün falan da çıkmadı hiç 2. Çizgi
Busra2013 Asfdg ınsallah vardır bebıs ama ne umudunu kes ne de umutlan 2.3 sonra tekrar dene INSALLAH VARDIR😍
Asfdg s_sila sizin diğer yorumlarınızda gördüm geç döllenme olmuş sizin adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz test yapıp negatif sonuç aldınız mı
Asfdg Mervedez159 hayırlısı olur inşallah 2 ay önce kalp rahatsızlığından dolayı bebeğimi kaybettim oyuzden çok istiyorum hamile kalmayı
s_sila Asfdg insallah 3 hafta once kurtaj oldum bnde kalp durmasi sonucu. Simdi denemeye baslamadan once pihtilasma falan var mi baktirmak istiyorum Allah bidaha bu aciyi yasatmasin insallah hic kimseye
Asfdg s_sila bende 2 ay önce bebeğimi kaybettim kalp ameliyatı sonrası oyuzden hemen olsun istiyorum sabredemiyorum
s_sila Asfdg basiniz sagolsun Rabbim hayirlisiyla tez zamanda yerlerini doldursun insallah. Aynen oyle oluyor maalesef sabretmek zor ama tek saglikli olsun da insallah Allah buyuk😔💝