Zeynephafsa Biz 33+4 uz kızımız olacak inşallah Hafsa ismini düşünüyoruz 🐣 bir de Duru ismini eklemek istiyorum ama bakalim❤️
Kubraa23 Zeynephafsa duru ismi düşündüğüm bi isimdi benimde ama çok yaygın kullanıldığı için vazgeçtik sizin içinize hangisi siniyorsa onu koyun ♥️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kubraa23 Zeynephafsa duru ismi düşündüğüm bi isimdi benimde ama çok yaygın kullanıldığı için vazgeçtik sizin içinize hangisi siniyorsa onu koyun ♥️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sevincakarsu Kubraa23 oğlumun adı Umut kizim olucak Duru koyacağız Deren tek başına çok güzel bence iki isimli koydum.ogluma ikinci isim hiç kullanılmıyor keşke koymasaydim
Ozgeliz Kubraa23 bende size sorayım Oğlumun ismi Yiğit kızımın ismi Eliz Eğer bu kız olursa Eylül yada Ayliz düşünüyorum sizce Yiğit Eliz Eylül Yiğit Eliz Ayliz
Seymaaogretmenn12 Ozgeliz ayliz daha uyumlu bende çok beğenmiştim ayliz ismini ama anlamının internetteki ile aynı olmadığını okumuştum . Instagram’da İsimleringercekanlamları diye bir sayfa var oradan bakabilirsiniz gerçek anlamına