yeliz007 Çok kararsızım nasıl bir şey almalıyım e bebekte Babyes laura deri bakım çantasını çok beğendim ama kullanışlı mı bilmiyorum sizler nasıl birşey aldınız sıradan anne çantaları gibi olmasın istiyorum
Sgnn yeliz007 https://imgyukle.com/i/ERDdi6 ben bundan aldım inanılmaz güzel. Sırt çantası gibi olanları kullanışsız buluyorum elin daldırıp aramak lazım bu yana doğru ve çok geniş
Haticecakirr yeliz007 e bebekten momandbaby almıştım çok kullanışlı ama Kızılay dağıtmış gibi herkeste var onun için kullanmıyorum herkeste olan bişeyi almayın bence görünce sinirleriniz bozuluyor 😅
Morprenses yeliz007 kraft mercury aldım normalde seyahatlarda da sırt çantası kullanırız bu dışarıdan anne bebek çantası gibi durmuyor hep kullanırım diye aldım. Hastane çantası olarak onu hazırladım gözleri falan baya çok
Beyzan738 Aynur47 ben trendyoldan aldm 85 tlye gayet de güzel bi bak derm fermuarli icinde biberon mama vs gözleri de var yeter de artar bence
Anne12 Klcaysgl ben ilk oğlumda bu tarz aldım oğlum 2 yaşında hala kullanıyorum hiç yanından ayırmam. Şimdi ikinciye hamileyim çok memnun olsamda farklılık mi yapsam diyorum sonra sırt cantasindan rahatı mi var diyorum 😅 çok kararsızım ☺️
pusatmom35 Klcaysgl daha gelmedi benim bebe de doğmadı zaten ama. Anne bebek çantası siyah klasik bi çanta 90 tl ya aldim geçen gün daha ne olsun. Görüyorum 200 e 300 e çantalar var onlar bana gelmez 😂😂