alparslanin_annesi Karnım geriliyor çocuk toplanıp duruyor iyice her yerde hareketli şekilde hissediyorum hissetmek güzel ama Bu gerginlik agri yapmaya başladı canimi yakıyor neden böyle sebep nedir 26+5 iz bu arada
MerveeD alparslanin_annesi bende şimdi 26+6 oldum mıdem le karnım ayrılacak karnım yere düşecek gbı oluyor aksam yemek yedikten sonra bende anlamıyorum vallahi
Sibel_l3 alparslanin_annesi bende aynı 26+5 tek bı yerde toplanıyor geri dağılıyor aşağıya baskı yapıyor gibi bazende ayaktayken ağrı oluyor ve bu aralar çok hareketli
aysnrsvs alparslanin_annesi Kasılıyor bir yerde toplanıyor normal benimde oluyor fazla olursa dokturunuza danışın
alparslanin_annesi Sibel_l3 vallahi bende aynı yaa bu gerilme canimi sıkıyor ama daha çok birde bebek resmen dalgalanıyor sanki karnımda karın da agrıyınca korktum sorunmu var diee
Sibel_l3 alparslanin_annesi sanmıyorum sorun olacağını ya bu haftada hızlı büyürmüş bide, sancın leke olmadıktan sonra korkma bence uzun süreli ağrılar olmasın yeter
alparslanin_annesi Bsracc şükür vajina derdim yok sadece bir iki kere oldu oda bana yetti çok zordu siz sürekli yaşayanlar Allah yardımcınız olsun diyorum direk
Eylullbusee Bu haftalar tam yalancı kasılmaların oldugu haftalar o karında toplaşma acı ağrıda yalancı kasılma ağrısı genelde ama yine de doktora gittiğiniz de mutlaka sorun son aylara doğru daha da zor oluyor herşey 🙏🏻
YeniAnne2000 alparslanin_annesi benimde bel ağrılarım ve karın setleşmem arttı, vajinama doğru ve kasıklarıma doğru baskı da var sizler de aynıysa rahatladım korkmuştum 23. Haftaydayım
alparslanin_annesi YeniAnne2000 her hamile de olur canm ama oran önemli işte birde bu vajinaya baskı kısmına dikkat et eğer fazla olursa doktora git vajina problemim yok ama diğer saydklarım rahatsız edecek şekilde bende ufff gecer inşallah 🤦♀️