tugbakilic kizlar gunde bir kez ya oluyor ya olmuyo pit pitlari o kadarki hamile oldugumu unutuyorum neden boyle normal mi sizde durumlar.nedir bebegim kiz bu arada
mucizegebelik6 tugbakilic söylentilere göre kız bebekler daha geç hareket ederler. 2. Si kilonuz mu var o da etki eder. 3. Sü gun icinde cok ayak üstüyseniz ondan da Olabilir gece yattığımızda daha cok hareketliler elini karnına koyup hafif dürt normalde tepki vermeli zamanları gelmiş aslinda
Zulal_00 tugbakilic Canim ben 23 haftalığım mesela ayaktayken hiç hissetmiyorum ama sırt üstü uzandigimda,soluma yattığım zaman veya acıktığım zaman dışardan henüz görünmüyor ama ben içerden pıt pıt hareketlerini hissediyorum ve benimde kız 🌸
tugbakilic Zehra9616 plasante önde nasil oliyor bilmoyorim ama bebeğim hep asagida yani simdiye.kadar doktor bakarken de hep asagilara bakiyor bebek asagida duruyor nedense ama muayenelerim hep normal
tugbakilic mucizegebelik6 165 boyunda 65 kiloyum . doktoruma da dedim hissemtiyorum pek diye nasil hissetmiyorsun kilonda yok aslinda dedi bak hareket ediyor bebek dedi ultrasina bakarak
Deletedmom727271 Hiç mi hissetmiyorsunuz 26 hafta farklı bir durum canım yoksa az mı hissediyorsun günde 10 hareket hissetmen gerekiyor
tugbakilic Deletedmom727271 soyle soyliyim bir kere harekt eder ust uste 3 5 de fa pit pitlari olur ama gun icersinde ayri zamanlarda 10 kere olmadi hic hep bir kere iki kere ust uste o kadar
tugbakilic Zulal_00 dışardan gördüğüm bile oldu bir iki defa baya belli bello. ama gün içerisinde hissetmiyorum bazi gum hic.hissetmiyirum hissetigimde de bir iki defa pitt pit o kadar. uyardigim zamanda etmiyor hareket
Zehra9616 tugbakilic benimkide hic yukari cikmadi bu sefer anlamsizca ama normalse sknti yapma stres daha cok gerer bebegi
Nazife2019 tugbakilic ben de çok geç hissettim hareketlerini bebeğin. Ama ben şuna bağladım göbekten kilo alan biriyim ve göbek bölgemde yağlanma çok o yüzden hissetmem uzun sürdü diye düşündüm
mucizegebelik6 tugbakilic Allah alah blmiyorum ki canım minnos anneleri genel olarak gec Hissettiğini biliyorum ama Bu kadar geç blmiyorim kuzum ben genelde cok yatıyorum elimi karnıma koyup o yizden cok hissediyorum eger ayakta olsam fazla hissetmiyordum