Annecikkkkkk Mavisinannesi2 ikisi de birbirine çok benziyor. Uyum olacak diye bir kural yok bence daha geniş bir pencereden bakın. Çok güzel naif isimler var. Uyumu aklınızdan çıkarıp daha farklı bir gözle bakın o zaman dikkatinizi çeken isimler olacaktır.
Ayse_35 Mavisinannesi2 hayır vermezdim. Benm kızım ismi Ela, ikinci Eda, Ece gibi isimleri direk eledik. Çünkü çağırdığimz vakit beeni çağırmadn diye söylenirler😁 veya karışıklık olur diye düşünmedik. İkinci kizm ismi Ada mesela.
Deletedmom10846 Ayse_35 bende sizinle aynı düşünüyorum seslendiğimiz zaman ikisinin de efendim diye dönme ihtimali var. Sırf bu yüzden yağız ismini çok beğenmeme rağmen eledim. Büyük oğlumun ismi Yavuz Uras 😊 yavuz yağız çok benzer geldi rahatsız ediyor beni bu tür uyumlar gereksiz sanki
Ayse_35 Deletedmom10846 evt onu diyorum birde bazı akrabalar dikkat etmez, ela ya eda der, eda ya ela der, ben hiç sevmeem öyle şeyler 😂 karışıklık izin vermeyelim. Bağımsız isim düşünmek daha doğru geliyor 🤔👍
Gul33 Mavisinannesi2 hep karışır bence ama siz bilirsiniz tabi. Uyum olmak zorunda değil ikisi farklı bireyler olacak.