Ayseee01 Sola yatmaktan sıkıldım 21 haftaligiz saga yatsam sorun olur mu acaba diye Tedirginlik var hep sol daha iyi olduğu bildiğim için sizlerde de öyle mi ?
kahvesever__ Ayseee01 sağ da yata bilirsin solada doktorum demişti iki tarafa da yata bilirsin demişti
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Ayseee01 bende hiç sola yatamıyorum nefes alamıyorum gibi hep sağ tarafa uyuyorum
Guzucuk25 Ayseee01 sol da hiç rahat edemiyorum acıyo sağ tarafım daha rahat hep sağa yatıyorum hangisinde rahatsaniz bence
Kbraa1221 Ayseee01 ben 28 haftalığım doktorum en başından belli sağa da solada yatabilirsin dedi hatta ultrasondaki gibi bile yatabilirsin dedi. Her gitmemde söylüyor bunu bir sonra ki muayenem 31. Haftamda o zaman yeniden sorucam 🥰
35SD28 Ayseee01 iki tarafada yatabilirsin son haftalarda o da olmuyor. 35+5 iz ne sağ ne sol hiçbir şekilde uyuyamıyorum
drytcvkarsln Ayseee01 sürekli sola yatmanız için haftanız erken bir sağ bir sol devam edın 29 haftamdayım sağım solum çürüdü resmen artık yuz üstü yatmayı özledim
Dilara08 Ayseee01 ben 30 haftaya kaddar istedigim gibi yattim canim doktorum zaten karnin seni uyaricak demisti.smdi istesemde yuz ustu yatamiyorum sag yada sol yatyrm gelki artik uyku haram ama .suan nasil rahat ediyorsan oyle yat sag yada sol.
cgnduru Ayseee01 ben araştırdım canım çoğu doktor abartiliyor zaten herhangi bir sorun olsa istesende yatamazsin diyorlar… yat kafana takma eğer huzursuz olursan dönersin ❤