Ebru_Mina Mom545441 güven olur canım. Ben testimi ilk yaptığımda ilk idrarla yapmadığım halde ikinci çizgi silik positif çıktı. O günden sonra artış var mı diye öğrenebilmek için her gün ilk idrarla test yapmaya başladım. Artış olduğunu fark ettiğimde doktora kan vermeye gittim
Rabisozturk Mom545441 bende 2 gün geciktiğin de yapmıştım silik bir şekilde çıktı çizgi kan vermeye gittim pozitif çıktı hatta 21.06 çıktı doktor daha çok küçük dedi 1 haftalık falan
Minikkuzuveannesi Mom545441 erken gebelik kesinlikle doğru ama içiniz rahat etsin kan testi yaptırın devlet uzak demişsiniz özel hastanede de ucuz bi test en fazla 100 liradır.
yagmur50 Evet ben o şekilde öğrendim adetim 2 gün geçikmişti ilk gebelik kimyasal olunca umudum yoktu ama test ilk 10 sn içinde çift çizgi oldu kan verdim pozitif 🙏🏻
Mom545441 yagmur50 ya benim adetim gecikti dün test yaptım çıkmadı dün olmadım bugün de olmazsam 2 gün geçiyor silik mi çıktı peki test sonucu 2 gün gecikmede
Limonzeytin Mom545441 İdrar testleryle uğraşmayn hiç direk gidip kan verin varsa çıkar zaten en garanti sonuç yoksa idrarda varmı yokmu şüphesiyle yaşamak uzun iş sağlk ocaklarnda sabah versenz öğlene çıkıyo kan sonçları hayrlısı olsn 😊
Denizyildizi1 Mom545441 Geç döllenme olmuşsa geç çıkar silik olur sabah ilk idrarınızla deneyin mutlaka doğru sonuç alırsınız
Mom545441 yagmur50 işte uzak bana devlet özel var karşımda neyse biraz daha gecikme olmadan eşimde götürmez ki biraz daha bekleyelim der demesi kolay
Susu123 Bebitooo bende dün erken test yaptım 6 gün var negatif. Ama çok belirtim var anlamadım bende . İkinci gebeliğim olacak bu varsa. Kendimi tanıyorum var diye düşünüyorum hala
Mom545441 Ebru_Mina test negatif dün olmam gerekiyordu hem hafiften orta dereceye gelecek kadar anlık sancım var hemde sarı yoğun akıntım var
Ebru_Mina Mom545441 Geç dölleme olabilir canım. Sen içini ferah tut. Stresde çok zararli diye biliyorum
Bebitooo Susu123 evet kesinlikle erken gebelik testlerine güvenim azaldı çünkü kurumu çizgisi bile çıkmadı minicik bir ihtimal bile yoktu hayalet falan. Sonra iki gün kala 5 TL’lik bir testle öğrendim 😂 o yüzden hiç boşuna para vermeyin diye düşünüyorum
Susu123 Bebitooo aynen öyle kesin negatif çıktı yanı hiç hayalet çizgi falan yok. Çok sabırsızlanıyorum birkaç gün daha geçsin de 1 2 gün kala kan veririm belki.
Mom545441 Ebru_Mina valla mı ya inşallah bişey deyim mi bu ayın 7 sinde yani döngümün 21. gününde yoğun akıntım oldu yumurtlamaydı galiba o günde değerlendirdik
Ebru_Mina Mom545441 yok canım spermin yumurtaya ulaşması. O bile testin başta negatif olmasını sağlayabiliyor
Mom545441 Rabisozturk anladım yeni oluşmuş inşallah bende öyleyimdir ama umudum yok dün adet günü test yaptım bugünde test yaptım negatif