Bssrrr Kızlar 13 günlük bebeğimin gözünde çapak var ve gözünü açamıyor . Anne sütü ve çay yaptım ama faydası yok. O an geçiriyor sonra yine başlıyor. Sari leke gibi bisey akıyor sürekli gözünden. Varmi böyle bisey yaşayan tecrübeli anneler ?
Crcs Bssrrr burnunun üst tarafından serçe parmağınız ile aşağı doğru masaj yapın 10 kere tekrarlayın. Burun kanalları henüz tam açılmadığı için çapak şeklinde çıkıyor demişti hemşiresi. Geçmiş olsun.
Zeyyyn Bssrrr göz kanalı tıkalı dır göz doktoruna götürün damla verir geçer Bi kaç güne ama sürekli masaj yapmanız lazım göz pınarına youtube da var bakın ordan 4.5 aylık hala devam edıyor bizimde 11 günlükken oldu o zaman başlıyormuş
Birminikcivciv Bssrrr kuzum ben bebekken bende de olmuş gözde bi damar tıkalı oluyormuş. Doktora git alternatif bişey yapma henüz
Azra_Mom Bssrrr benim kardeşimde de yeni doğduğunda aynı sorun varmış damla ve masaj vermiş doktor o şekilde geçmiş koca karı yöntemlerini hiç denemeyin direk hastaneye gidin
Gny18 Bssrrr doktora götürün bence en azından göz damlası verir benim kızımda da aynı sorun oluyordu ama sutumle geçti çok şukur. Süt yağlı olursa geçmeye bilir diye duymuştum siz yine de tedbir amaçlı aile hekimine bile olsa götürün.