Bebegim000 asellmom 15-20 dk gördü doğumdan hemen sonra ben ve refakatçim yanındaydı evet, ayrıca odaya çıkıncada ertesi gün aynı şekilde görebiliyor
minikkoalaam Bebegim000 ben de cok memnunum hastaneden. insallah dogumdan da memnun kalirim. boyle guzel yorumlar okuyunca icim rahatliyo 😌 ziyaretci alinmiyo diyolar bu dogru mu?
Bebegim000 minikkoalaam evet çok temiz ve nezih bir hastane umarım sizinde doğumunuz çok güzel geçer 🙏😊
Edaenes_3 Bebegim000 öncelikle Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin yavrunuzutebrik ederim. Ben enson 34 haftalıkken muane oldum orda 36 da tekrar gel dediler ama randevu alamadım 37 de randevusuz gitsem bakarlarmi banada
Edaenes_3 Bebegim000 normal doğumda ne kadar zamn sonra taburcu ediyirlar covidden dolayı durumun iyiyse yarım günde taburcu ediyirlar diye duymuştum
minik4550 Bebegim000 tesekkur ederim benim var doğuma özel takipliyim xuanda bi sormak istedim çöl uzak kalıyor o hastane bana yoksa gidicemde peki odalarda 2 hasta mı kalıyor acaba yoksa tek hastamı
Bebegim000 Edaenes_3 yok bir gün kalıyorsun ertesi gün taburcu, zaten işlemler yetişmez canım bebekten defalarca kan alıyorlar sonra işitme testleri hepatit b aşısı derken bebekle baya ilgileniyorlar
Febrarss mom130 merhaba ben şu an oraya doğuma gideceğim ablanız benim için de yardımcı olabilir mi haftam 41 haftam geçti acilden giriş yapacağım