kirpapatyasii1 yazmak için biraz geç oldu ama bugün yatışım yapıldı sancım falan yoktu bebegimin suyu azalmış şimdi hastanedeyiz suni takıldı bebegimin doğmasını bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin🤲🙏
Cansuada24 kirpapatyasii1 rabbim yardımcın olsun bir seste kucagına alırsın sag salim inşallah kuzumm 🙏
OsmanEge_12 Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursunuz inşallah evladına rabim yar ve yardımcınız olsun♥️
kirpapatyasii1 Birminikcivciv rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah canım gönlünü ferah tut rabbim büyük 🤲❣
Zeynepty kirpapatyasii1 benimde kızım cumaya kadar gelmezse doktorum suni sancı verecek bakalım hayırlısı inşallah hayırlısıyla kucağimiza alırız
Ebrarliya kirpapatyasii1 saglikli sihatli al kucaguna tatlim kac haftaliksin bende 37 olucam benmde suyum az guzel haberlerini bekliyorum
Cocolingo kirpapatyasii1 ayy çok heycanlandım benimde çok yaklaştı, Allah yardımcın olsun , inşallah sağlıkla kavuşursun miniğine 🌸
Gny18 kirpapatyasii1 selametle gelsin inşallah bir avazda gelsin sende guzel doğum anını bizimle paylaş.
cahillesohbetikestim kirpapatyasii1 oyy canım benim ne yaptınız gelinim nasılsın çok geç gördüm Alp oğlandan fırsat bulamıyorum hiç Allah yardımcınız olsun kolaylıkla sağlıkla gelsin prenses 🥰❤🤲
kirpapatyasii1 cahillesohbetikestim amin inşallah şükür atlattım gelinin de iyi emzirmeye çalışıyorum 😂Anneliğin nasıl bisey olduğunu öğrendim o yüzden damadıma çok iyi bak 😂