Ayyccaa Yusuf suresi ve Esma-ül-Hüsna dinle diyor çevremdekiler Kızlar yer gök duayla denir de yapan ve bebişim çok güzel oldu diyen var mı? Arkadaşım bunu öneren öyle tatlı çocuğu oldu ki ne anneye ne babaya cekti çocuk mavi gözlü manken gibi:))
LawyerEce Ayyccaa Bebek doğal olarak anne ve babaya benzer zaten. Kaşının gözünün rengiyle dua mantıklı olmaz. Dua ile işi var mıdır bilemem ama bâzı dualar çocuğun hayırlı olmasına neden olur derler ne kadar doğrudur bilmem. Eskilerden insanlar ayva yiyenin çocuğu gamzeleri olur derler. Annem bana hamileyken yemiş gerçekten gamzelerim var. Ne kadar doğrudur bilemem tabii.
Zeyyyn Ayyccaa güzellik olarak bakmayın çirkin bebek yoktur huyu suyu güzel ahlaklı olsun güler yüzlü olsun diye çok okudum çektim güler yüzlü bir kızım var ay parçası gibi
Elfvli Ayyccaa cocuk hayırlı olur , cocuk sağlıklı olur tabiki de duaların yeri önemi vardır. Ama cocuk güzel olsun bilemedim ??? Sonucta genler ne ise o. Çirkin bebek de yoktur . Hepsi bir melek netice de 😊
Eminedemir1 Merhaba canım bende duyuyorum böyle şeyler ama bence hani yapan var mı faydası olduğu gibi araştırmaya girme herşeyden önce inanman gerekiyor daha doğrusu kalbinle itaat etmen gerekiyor diye düşünüyorum.