ayseguluyv Kızçeler şuan 6+4 günlük hamişim. Cuma günü kontrolum var 7.haftaya giriyoruz. Kalp atışı gözükmezse diye endiseliyim sizler kaçıncı haftada duydunuz bebislerinizi ?
Oznurkk ayseguluyv 6+3 te duydum. Ama cihaza da bağlı bir durum.çok eski ultrason cihazlarında geç duyulabiliyor 🌸
Elifkc Ben ilk öğrendiğimde kese bile boştu çok korkmustum. 4haftalik demişti o zaman için, 8.haftada duydum kalp atisini.
ayseguluyv yani bende cuma duyarım heralde o zaman ortalama hep 7.hafta sanırım. Vajinal mi karından mi kizceler duydunuz?
Elifkc ayseguluyv alttan muayene etmezler canım, hamilelikte riskli oluyor. Karnından ultrasonla bakiyorlar
Elifkc ayseguluyv bu konuda bilgim yok. Benim eşim kemoterapi alıyor şuan. Eğer eşimin tedaviden dolayı spermleri eski haline gelmezse 2.cocuk bizimde tüp bebek olacak. Nasıl yapılıyor acaba tüp bebek?
Yamantosunannesi Ben ilk gittiğimde 4 haftalıktı keseyi göremedi. Vajinal muayeneyle bakmak istedi. Yurtdışında öyle bakıyorlarmış genelde. 7. haftada kalp atışını duyduk bu arada.
ayseguluyv Elifkc Rabbim rast getirsin kemoterapiden sonra celalettin peru diyebdomtoe var arastirin isterseniz cok basarilar sağlamış. anne be babadan gerkeli örnekler alındıktan sonra dış ortamda belirli bir güne kadar döllenmesi bekleniyor sonrasında transfer ediliyor