Canimyavyum Haftamıza girdik bugün.. temizlik yaparken fazla klorak soludum ve marc kireç sökücü kokusu biraz ağır duşa kabin temizlerken çok solumak zorun da kaldım bebeğe zararı olur mu ?😔
Gulsurmeli Canimyavyum Temizlik yaparken pencereyi açın maske takın birşey olduğunu düşünmüyorum ama dikkat edin bundan sonra
Bahar1508 Canimyavyum ben Arap sabunu kullanıyorum a101 sen aldım heryeri temizliyor güzelde köpürüyor kokusu da güzel bir tek tuvalete çamaşır suyu kullanıyorum o kadar hic tehlikeye atmaya gerek yok bence hele de banyoda duşakabinde kapalı alan tehlikeli
Mercan28 Canimyavyum bir daha solumayın sakın hep kimyasal onlar çok zararl ı sakın çamaşır suyuyl kireç çözücü karıştırıyım falanda demeyin o en zehirlisi
Canimyavyum Gulsurmeli o kadar çok solumuşum ki genzim biraz tahriş olmuş internetten baktım kimyasal zararlı yazmışlar hep çok üzgünüm şuan
Gulsurmeli Canimyavyum Hepimizin yaptığı yanlışlar oldu napalım tecrübesizlik göre göre yaşaya yaşaya öğreneceğiniz dikkatli olun bundan sonra 🥰😘
Cscn Asena17 yoğurt yenmez bu durumlarda eşim kimyasalla uğraşıyor sakın yapma öyle hata der bana eğitimde öğretmişler zehir boğazdayken ciğere kadar inermiş. Temiz hava soluyun bol bol.
SerraveAnnesii Ben maske kullanıyorum banyo vs yıkarken çamaşır suyu kullanırken. Ne olur ne olmaz bir dahakine maske kullansanız daha iyi olur 😊
acemianneee_31 Asena17 cifin jeli çıkmış onunla genel de temizlerim her yeri asperox falan kullanınca fena okurum bende tuvaleti de eşimden rica ederim çamaşır suyu yüzünden iyi olmadığını biliriz ama evimize sokarız 🥲
Asena17 acemianneee_31 bende cok camasir suyu kullanirim kuzum ama hamilelikte 2 kere kullandim midem bulandi kotu oldum daha kullanmadim
Beyzan738 Canimyavyum kimyasal sonucta hem sana hem bebege tabiki zararlı.. Mutlaka maske tak bulundugun yeri havalandir ama mutlaka maske takarak yap