Cigdemmylmzz Kızlar merhaba. Şeker yüklemesini sağlık ocağında yapıcaklar doktorum öyle söyledi. Sağlık ocağında nasıl yol izleyip yapıyorlar bilgisi olan bilgilendirebilir mi
Nasaearth Cigdemmylmzz sabah aç karnına gidip kan veriyorsun sonra eczaneden aldığın 50 75 ya da 100 mg şekerli suyu birden içiyorsun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun bu kadar
isilbydr Cigdemmylmzz geçen hafta yaptırdım bin pişman oldum. Her gebede aynı mi olur bilmem ama beni süründurdu. Vücuduna birden glikoz yüklüyosun baş ağrısı mide bulantısı baygınlık hissi ter basması sonrasında deli gibi su içmeme rağmen şiştim lavaboya çıkamadım. Bir daha ki gebeliğimde asla yaptırmıcam
Cigdemmylmzz Buseyllzr bana doktorum orada yaptıracağımı söyledi sonra beni sağlık ocağı aradı bilgilendirirken bazı hastanelerin kendisi yaptığını bazılarının da sağlık ocağına yönlendirdiğini söyledi canım
Cigdemmylmzz isilbydr ay ciddi misin 🤦♀️ hiç böyle olan birini duymamıştım gerçi zararı var mı diye çokta araştırmadım ama 🤦♀️ çok geçmiş olsun canım şuan bi düşündüm yaptırmasam mı diye 😂