Busbus4 Arkadaşlar merhaba aranızda instagramdan çikolata yaptırıp memnun kalan var mı hangi sayfalardan yaptırdınız?
Busrabaksii Busbus4 çikolata deposuna yaptırdım ilgi alaka tat mükemmel fiyatı güzel ben tavsiye ederim
Mervepera Busbus4 sercheshop tan yaptırdım ilgileri cikolata tadı muhteşem hem cikolata yaptırdım hemde kahveli magnet paketinden😇
minikkoalaam Busbus4 siparisim bugun geldi. ben cok begendim, tadi da cok guzel tavsiye edebilirim 🥰 insta adi bebekcikolatasi, internet sitesi cikolata atolyesi. 🌸
minikkoalaam instagram bebekcikolatasi sayfasinin internet sitesinden siparis verdim bugun. bakalim nasil gelecek memnun kalirsam yazarim 2-4 gun icinde gelirmis😌
Aysenurrrctn Bende cikolata deposu ve madlen bebek çikolatası sayfasından bugun 2 ayrı sipariş verdim elime ulaşınca yazarım buraya
Aleyyy5 Poyrazin_annesi Poyrazin_annesi kesinlikle evet bende çikolata deposunda yaptırdım tek kelmeyle cok iyi kalite ve uygun fiyat
uckedibirbebek Madlenbebekçikolatadan ben yaptırdım. 150 tlye kolonya şişesi ve dandik bi kutu satın almış oldum. Çikolatası berbat. Bayat,kötü kokulu,beyazlaşmış. Ürün gelmeden önce her mesaja tak tak dönen adamlar şikayet mesajlarına dönmüyorlar bile.
CerenArslan1 love_cikolatam a sipariş verdim bakalım nasıl gelecek memnun kalırsam yazarım fiyatı da iyi yani 100 adeti 129tl