Figennn Kızlar var mı bnm gibi vitamin hapını içemeyen? Çok mide bulandırıyo içtikten snra hemen geri cıkarıyorum. Bebişe bir zararı olur mu içmesem, salı günü randevum var doktor ile danışıcam ama sizlerede sormak istedim😊
Semakacan Figennn ben aylardır kullanmıyorum canım ilk zamanlar zorla biraz kullandım doktoruma söyledim en azından kan hapını iç dedi magnezyum, kalsiyum flan içmiyorum
ArzuGl Vitaminlerin suda çözünenleri yada damla olanları var doktoruna söylediğinde belki onlardan yazar böylece daha rahat içersin. Şuanda doktor sana ne verdiyse besinle almaya çalış mesela folik asit içiyorsan onun içinde bulunduğu besinlerden tüket.
Figennn Semakacan Bakalım bana ne diyecek. Kan hapımı gece yatmadan önce içiyorum, D vitamin ayrı kullanıyorum😒 çok zorlanıyorum bu haplarla
Hhmeyram Doktorum bana vinalac yazdı bağırsak problemim de olduğu için. İçmeyi unuttuğum günler çok halsiz oluyorum vitamin gerekiyor sanırım hele ki yaş ilerledikçe hamilelikte eksikliğini insan daha çok farkediyor.
ElifAkaln Normalde ilaçlar aç karna içiliyomuş galiba ama doktor bana tok iç demişti en başta miden bulanmasın diye. Bende hep öyle içmiştim aç olmak mecburi değil demek ki