Cansuada24 Melike13 canım özellikle c vitamini tüket portakal mandalina limonlu cay birde sarmısaklı soganlı yemekler ye atlatırsın inşallah bende oldum benimde agırdı nefes alırken gögüs kafesim agrıyodu tam nefes alamıyordum rabbim yardımcın olsun cok geçmiş olsun
Nur0631 Valla canım benim de bir tanıdığım senin gibi çok zor atlattı ağrılar içinde kıvrandı parol verdiler sadece ona onunla ayakta duruyordu iki üç hafta sürdü sonra yavaş yavaş toparladı
Melike13 Nur0631 iki üç hafta epey uzunmus nasıl dayanıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Melike13 Cansuada24 dün gece hep hastaneydim serumlar ateş 39 dan düşmedi bişey yiyemiyorum bide bebeğime üzülüyorum doktorum sen şuan kendini düşün diyor ama
Melike13 Cansuada24 çok teşekkürler tüketmeye çalışıcam zorluyucam . İnanın hiç olmadım ilk defa oldum ve bu kadar ağır geçiriceğimi hiç düşünmedim
Cansuada24 Melike13 evet kendini toplamazsan bebişinde kendini toplayamaz stres yapma atlatıcam gecicek de kalbini ferah tut canım bende 24 haftamda olmuştum corona cok şükür gecti ama dikkat et sen meyve tüket dedigim gibi parolda icebilirsin akşamları yatarken agrın hafiflesin
Cansuada24 Melike13 ah kuzum bende hic yakalanmadım hamile kaldım 24 haftama geldim korona oldum cok korkuyodum aman olmayayım diye işte neyden cok sakınırsan o olurmuş