ozomom Arkadaşlar Sevilay hanıma takipli olan var mı, memnun musunuz, tecrübelerinizi yazabilir misiniz?
Sevi_l ozomom ben beğenmedim o doktoru tavsiye etmem gitcekseniz ilknur gezgin kuşçu doktor var özel muayene yeri var çok iyi
okuyor ozomom ben gidiyordum. Bıraktım. Tatlı biri. İlgiliydi muayene sırasında. Bizi rahatlattı. Ama acil durumda kendisine asla ulaşamadım. Numarasını vermemişti. Hastanede beni telefonda bekletip durdu bağlamadi. Acillik oldum. Kan değerlerim yerle bir olmuş. Doktorum tüm belirtilere normal diyordu oysa 😢 sorunsuz hamilelik geçiren birine öneririm ama riskli bir gebelikse ben olumsuz tecrübeler yaşadım
Ebesak ozomom normal doğum düşünüyorsanız sonuna kadar normal doğumu destekliyor ama çok soğuk bi kadın ben herkesin uyum sağlayabileceği birisi olduğunu düşünmüyorum
Damladoran ozomom ben ertan çelik e gidiyorum gayet memnumum çok güzel ilgileniyo istediğim herşeyin cevabımı almıştım
ozomom okuyor doğumda da aynısı mı oluyor acaba, doğumda ulaşılamaz ise sıkıntı olur, ben doğum için düşünüyorum 😢
ozomom Ebesak normal doğum düşünüyorum ama tabi hayırlısı olsun inşallah en önemlisi o hangisi sağlıklıysa o olsun 🙏🏻🙏🏻
gizemkrgzl ozomom bende kendisine 2 kere gittim ama asla memnun kalmadım herşeye normal diyordu ama başka doktora gidince plesanta aşağıda olduğunu suyun da fazla olduğunu öğrendim buna rağmen beni hiç uyarmadi ve zaten hiç konuşmuyor ilgili değil çok donuk birisi ben sevmedim işinde iyidir belki ama benim için ilgi alakası da önemli insan kasılıyor gerçekten.