Pokut Doktor bebeğin karın çevresi geride dedi 2 hafta kadar benim gibi olup sağlıklı doğuranlar varmı morelim çok bozuk 😓
Arzu_94 Pokut benim öyleydi hep 1 hafta geri dedi ama 3.300 gr doğdu şuan da 3 aylık gayet sağlıklı kafaya takılacak bişey değil canım ama bol bol badem kaşar süt muz ve bebe bisküvisi yiyebilirsin. Ben bunları yedim hep
Glzz Pokut benimde öle canım üzülme iyi beslen Allahın izniyle bişi olmaz..Kalbini ferah tutuyırum ben elimden geldgnce beslenyorum sende öle yap 🤲🏻🌺
Arzu_94 Pokut 2 hafta önde veya geride olması normal diye biliyorum ben 3 hafta olursa sıkıntı diye duydum canını sıkma gece yatmadan süt ile bebe bisküvisi karıştır ye sende kilo alabilirsin çünkü bana da kilo yaptı ama bebeğim 10 günde 500 gr almıştı
Citlenbikveannesi Bana da öyle dedi hatta düzelmezse erken doğum olabilir dedi bu durumu yaşayan birileri var mı
Arzu_94 Citlenbikveannesi işte bana 37 . Hafta alırız bebeği demişti ama ben beslenmeye çok dikkat ettim bebek kilo aldı doktor gerek kalmadı dedi beslenmenize dikkat edin bebeğe kilo aldıran şeyler yerseniz karın çevresi büyür