Feyzaveannesi hilalmevsim_3467 Ahhh sana 2 hafta bana 4 hafta var daha 🤦🏻♀️😂 sağlıkla doğarlar inşallah 😊❤️
hilalmevsim_3467 Feyzaveannesi Son günler hiç geçmiyo sanki ama seninde azalmış…Hayırlısıyla gününde gelsinler inşallah 🙏😊
Sinemmmmm58 Feyzaveannesi o kasilma ve agri suan bende de var ama biz daha 25 haftaligiz bugun cok toplaniyo ve agridan duramiyorum 😔
Feyzaveannesi Sinemmmmm58 Canım senin haftan için erken değil mi bu kasılmalar? Doktorun ne diyor bu duruma
Mucizem_211 Feyzaveannesi bende 29 haftada başladı 34+2 olduk özelikle akşam baya yoğun oluyor acıtıyor nefesim kesiliyor 2gün önce kontrolle gittim çok şükür sancı çıkmadı doktor normaldir dedi
Feyzaveannesi Mucizem_211 Bende Normal olduğunu düşünüyorum ya. Ama sıklaşırsa falan bende erken giderim biraz doktora
Esenasel hilalmevsim_3467 Benim De öyle aşırı çok oluyor 26 haftalikken gittim doktora söyledim normal diyor bide ikiz hamileyim yanı gündüz çok oluyor gece de uyanık olursam bazen hissediyorum ama ilk hamileligimde aşırı çok oluyordu geç doğmuştu kızım da bilemiyorum artık
Esenasel hilalmevsim_3467 Birde kasılma olunca bende altima yapacakmışım gibi hissediyorum Sizde de oluyor mu
hilalmevsim_3467 Esenasel Aynen öyle vajinada makatta acayip baskı hissediyorum günümün gelmesini iple çekiyorum
_edaa Feyzaveannesi 35+5 aynı sorunlar bende de var. Toplanmalar kasılmalar aşırı arttı geceleri resmen kasıldığında uyanıyorum ağrıyla. Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz🤷🏻♀️
Feyzaveannesi _edaa 36+0 da benimde kontrolüm var. Doktorum nst ye bağlıyor zaten. Bi sıkıntı çıkarsa söyler herhalde 😂. 36 yı bekliyorum valla sonra ne zaman doğarsa hoşgelir 😂