Hiranurr00 Kizlar bastan beri gelisme geriligi vardi bebegimin hep yazdim burda sordum cok sukur bebegim 2 kilo 400 gram dogdu kuvezede girmedi sukur rabbim herkesin bebeginu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
EgesMomm Hiranurr00 Normal bir doğum haftası değil mi ? Ben erken doğum yaptınız sandım ☺️ Gelişim geriliği varmış ben olayı yanlış anlamışım Çok geçmiş olsun 💕
elisamelisa101 Hiranurr00 çok şükür canim Rabbım mutluluğunuzu daim etsin. Bizdede gelisim geriliği var 3 hafta kadar nasıl geçti bu süreç şuan 35 haftq 2 kg bebeim
Hiranurr00 elisamelisa101 vallla cnm benimki baya zor gecti benimki doplere yoluyodu dusun karin cevresi 7 hafta gerilik cikiyodu aglamakla geciyodu resmen ameliyat gunu sedye odaya geldi hadi gel dedi varya canimdan can koptu okadar cani acidimki korkudan diyoru m kendi kendime bisey olucak normal degil bukadar fark cok dr bana 1 kilo 975 demisti 37 de ama benimki sezeryan esnasinda dr dediki senin mi bebeginmi yeri cok darmis oyuzden gelisim yapmamis cok korkma sende bence kotu degil kilosuu insallah erkn dogmaz 2 buvuk hata 2 700 bile olur insallahh
Yesim56 Hiranurr00 anladım. Ben de heyecanla doğumu sağlığını merak ediyorum. 37 + 3 olduk. 2500 demişti umarım aşağısı olmaz. Aşağıda olanilir artı da olanilir dendi. Hayırlısı olsun beklemedeyim