Esraustaoglu Merhaba kızlar 30. Haftamdayım vajinamda baskı hissediyorum sanki bebek çıkacakmış gibi 😢 başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim 🤲🙏
Cansumuratt Esraustaoglu bende 30. Haftadan beri yaşıyorum canım normalmiş şuan 35 oldum hala aynı bebek de dönmüş baskı yapr dedi doktor
Tazeanne0134 Esraustaoglu çok normal canım son zamanlar da daha çok hissedersin artık bebek büyüyor ve aşağıya baskı uyguluyor
Ipekgulll Esraustaoglu 32 deyim bir aydır aynı şikayetim var bebek makat gelişli oluncw öyle hissedersin demişti arkadaşım ama daha doktora sormadım sizin bebekte makat gelişli mi
Aymilanin_kardesi Esraustaoglu ah kuzum çok yaşadım hala da yaşıyorum doktorumun tek tavsiyesi ayaklarını yukarı kaldır yat biraz dinlen diyor gerçekten faydası oldu yoksa çıktı çıkacak hissi oluyor…
lllllg Merhaba 30.haftadan beri benimde öyle üzerinden 4 hafta daha geçti hala ara ara öyle oluyo…uzanıyorum,dinleniyorum biraz hafifliyo…öyle olması ciddi zorluyo birde dışarıda olunca…bol bol dinlenmekte ve ayakta fazla kalmamakta fayda var gibi…
Esraustaoglu lllllg teşekkür ederim evet çok zor ve kötü bir şey hele dışarıdayken çok korkuyorum şuan kaçıncı haftadasınız
aleyna07 korkulucak birşey yok çok normal ☺️ bebiş büyüyor içerde oraya baskı yapıyor ben 37. haftadayım daha da şiddetlendi😂 geçen gün doğuruyorum sandım😂
Esraustaoglu aleyna07 ay çok teşekkür ederim ne güzel haftanız büyük endişeleniyorum Allah korusun bide çok kötü bir şeymiş gerçekten ayaktaykeb falan çok daha zor içimi ferahlattınız teşekkür ederim ❤️
eczasli Benimde aynı şekilde.32+4 deyim şuan tuvalette peçeleye 1 2 damla kan geldi acaba önemli bir durum mudur.yarın randevum var doktora ama endişelendim
Esraustaoglu eczasli bence bir acile gidin ama yine de siz bilirsiniz 🙏 çok geçmiş olsun sağlıcakla alın inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum benimde bilgilendirin ❤️🙏
Esraustaoglu Tazeanne0134 ah teşekkür ederim içim ferahladı peki böyle sürekli devam eder mi korkuyorum 😏 Zor oluyor çünkü ayaktayken falan
Tazeanne0134 Esraustaoglu valla canım ben 25+1 haftalık hamileyim bana bile oluyor çok normal olur arada geçer geri olur falan yani
Esraustaoglu aleyna07 teşekkür ederim canım peki bu baskı nasıl hafifler ayağımızı uzattım altına yastık koydum çok korkuyorum başka alternatif olarak ne yapsam hafifler 😏😭
Ipekgulll Esraustaoglu canım ben ne yapsam da ayağa kalkıp yürüdüğüm zamann yine başlıyor o yüzden tek başıma dışarıda yürümeye korkuyorum açıkçası ne olur ne olmaz diye bi de adım attıkça baskı artıyor
Esraustaoglu Ipekgulll hayır normal kafası baskı yapıyor sanırım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❤️
Esraustaoglu Aymilanin_kardesi seni o kadar iyi anlıyorum ki bende öyle 2 adım atsam çıktı çıkacak hissi rabbim yar ve yardımcımız olsun sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah ❤️
Esraustaoglu Ipekgulll evet evet tüm hislerime tercüman oldun vallahi Allah yardımcımız olsun gerçekten ❤️🙏 sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲🙏
Damladzdslk Esraustaoglu benimde aynı 33+4 doğum pozisyonunu aldığı için kafası aşağıda sanki orayı tepiyor çocuk yere yapiscak gibi tutarak yürüyorum bide bianda cız ediyor cisim geliyor kafasını oynattikca tuvalete gitmekten biktiiimmm 😬😅
Esraustaoglu Damladzdslk bende haftam da erken çok tedirgin oluyorum sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❤️🙏