Tugcesevimli Bebekleriniz kaç kilo benim 1 kilo 200 gram dedi,çok fazla kilo aldım ancak kanımda şekerim normal çıktı,yine de şeker yüklemesi yapalım dedi sizce yaptirmalimiyim
Vldnshn1 Tugcesevimli bence yaptır benim de tokluk 101 açlık 84 çıkıyor suyum fazla diye yaptır çocukta önden gidiyor iri bebek biraz diyince yaptırma kararı aldım
Seyma_ck Tugcesevimli bugün yaptırdım ben sonuçları almadım daha. açlık şekeri normal çıkıyor benim de ama gebelik şekeri yüksek riskli gebelik olarak takip ediliyo devlet hastanelerinde.Varsa da bilirim en azından ona göre davranırım diye yaptırdım.önlem alınmazsa bebeğe ve anneye zarar veren bı durum sonuçta
Tugcesevimli Seyma_ck bazıları bebeğe zararlı falan şeker yüklemesi diyor anlamadım bende araştırıyorum ama yaptıracağım herhalde
irem-Dora Tugcesevimli bebeğe niye zararlı olsun ki? İcirdikleri şeker sonuçta, iki üç dilim baklavanın içerdiği şeker giriyor vücuda. Asıl gebelik şekeri varsa da önlem alınmazsa bebeğe zararlı. Benim de iki hafta önden gidiyor kilosu ben de haftaya yaptırcam. En azından varsa önlem alırım, içim rahat eder
Seyma_ck Tugcesevimli ben de duydum böyle şeyler ama iki üç dilim baklavaya eşdeğer diyorlar içindeki şeker E tatlı yiyoruz zaten hatta bazı gebeler tatlıya çok abaniyo o da zararlı.En iyisi öğrenip tedbir almak