burcuacrr Mide yanması için gaviscon kullanıyorum ama.pek fayda etmiyor yarım saat iyi oluyorum tekrar başlıyor. Rennie duo aldım henüz içmedim gaviscon mu daha etkili sizce rennie duomu? Kullanan var mı?
MerveNur- burcuacrr ben rennie kullandım hep duo değildi. Genellikle iyi geldi ama ek olarak soda içiyordum çok daha iyi geliyordu
Ba_momss burcuacrr rennie duo bı tık daha etki ediyodu canım bana. son dönemde rennie bulamadığımda ecz önermişti bu daha iyi diye ondan sonra hep ondan almıştım. Ha öyle de böyle de çekeceksin o mide yanmasını . dogumdan sonra kalmadı yanma falan çok şükür.
Prensesinibekleyenanne burcuacrr benim midem e alev toplarının olduğunu düşüyordum. Bir insan su bile içse midesi yanar mı ? Benim ki yanıyordu ilaç almayım zararı olmasın diye direndim ama bana mısın demedş doktorum gğnde 3 defa rennie duo içebilirisn dedi . 2 gündür allahım sana şükür diyorum.
Ba_momss burcuacrr çok hafif o ben içmiyorum eşim içiyo onu ben Duo cuyum 😂 gaviscon un şase sini kızımın kusması için verdi doktor ona rağmen kusuyo kızım güven vermiyor gaviscon bana 😏
burcuacrr Prensesinibekleyenanne evet ben zaten mide hastasıyım halimi düşünün uyku yok yanmadan. Ben de rennie duoyu içeyim o zaman gaviscon çok hafif kaldı.
Prensesinibekleyenanne burcuacrr kesinlikle denemelisiniz . Geceleri 2 yastıkla yatıyordum yine de uyuyamıyordum. Ne süt ne yogurt iyi geldi tek çarem rennie duoymuş. İnşallah faydasını görürsünüz
gulfemsvnc burcuacrr rennie duo gri kutu canım. rennie kırmızı. bende duo kullanıyorum üstüne hiçbir şey tanımam
Ba_momss burcuacrr tam uykun geldiğinde iç o rahatlıkla uyursun ben öyle yapiyodum canım. Uyutmaz o yanma seni bide ah ah
burcuacrr gulfemsvnc kırmızı kutuda rennie duo yaziyor üstünde içtim de yanlışmış içtim acaba ya tühh
gulfemsvnc burcuacrr https://imgyukle.com/i/ERDo0b aa benimki böyle kutu demekki farklı kutuda üretmisler
Miraras burcuacrr bugun doktorum rennıe duo verdi. Gavıscon hıc işe yaramamıstı. Ama rennı duo cok iyi geldı
burcuacrr Miraras benim ki de öyle kırmızı ve mor renk kenarında sizde de öylemi. rennie duo yaziyor üstünde. Gri diyince korktum şimdi.ictim de.
Miraras burcuacrr aynen duo yazısı da pembe mor gibi . Kutunun bı kısmıda öle pembe mor gibi yarısıda kırmızı