Mervepera Bsrbsrrr aynen öyle canım fazla bise alma şimdilik idare edecek kadar al sonra halledilir hem büyüme kilo alisina göre daha iyi alirsin
Kvrckmom Bsrbsrrr hayır canım bende uzun kol aldım. klima varken kısa kol giydirmem yani. Ama aşırı sıcak olursa hava gider alırım ihtiyaca göre kısa kol da.
fTsSy 2 tane 10 lu hastane, 2 tane mevsimlik 0-3 ay tulum var yeni doğan için. 2 takım alt üst almayı düşünüyorum. Haziran iın 6 sı gibi doğum sanırım 40 gün götürür bul aldıklarım ondan sonrası için 3-6 ay alışveriş yapacağım
Bsrbsrrr fTsSy bende karışık almayı düşünüyorum burda çok okudum yenidoğan çok almayın 0-3 ay alın 3-6 ay alın diye ama bende kararırsızım ya tombik cocuk olursa yada cok miinak olursa diye 😁😁 ortaya karısık alırız olmadı
minik4550 Bsrbsrrr haziran sonu dogum kiyafet var ilk çocuğumdan kaldirdiklarim ama yinede alacaklarim var çıkamadım henuz mart sonu gibi insallah
Kvrckmom Zulal_00 çok sevindim bizim de oğlumuz olacak. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallah 🌺🌺
munevveralakaya46 Bsrbsrrr Karadeniz havası serin bende giresundayım tek kat pamuklu ama uzun kollu giyer diye düşünüyorum çünkü biz yaz boyu pencere dahi açmadık baya serin geçti 0 3 ay çok almayın bence çabuk büyüyor zıbın tarzı şeyler alabilirsiniz bolca evde rahat ve kurtarıcı olur bende mayıs sonu Haziran gibi doğum yapacağım Allah kolaylık versin tüm hamilelere🤲
Bsrbsrrr munevveralakaya46 amin insallah bende giresuna gidip geliyorum ailem orda ama yani geçen sene bi ara cok sıcaktı 🥴 bayramda falan
Naneliayran Bsrbsrrr orası serin olur bence, ki doğduğunda üşür sıcak olsa bile. Uzun kollu zıbınlar daha faydalı olur 🙃
Bsrbsrrr Miracinannesi_52 bende aldım 2-3 takımda diyorum acaba kalın mı şimdikiler yaza doğru daha ince seyler gelir mi
Miracinannesi_52 Bsrbsrrr benim aldıklarım pek kalın değil ince penye kumaş bence bebek saha o ya üşür kısa kollu da doğar doğmaz giydirilmez bence kendini toplayınca giydirirsiniz o zaman ihtiyaca göre alınır bence
Bsrbsrrr Miracinannesi_52 çok ince değil de yine biraz kışlık gibi mi e bebekten almıstımmxaten suan güncel olanlardan
vgc Benim de haziran 22 görünüyor doğumum henüz hiç kıyafet almadım nereden başlasam bilemiyorum. Zıbınlar tulumlar genelde uzun kollu şuanda belki yeni sezonda daha ince kıyafetler gelir
Bsrbsrrr vgc benimde o günlerde insallah 🥰 belki bende diyorum biraz daha inceleri gelir smdi bu zamandakiler çok mu kalın olur diye