Ipekgulll Kızlar doğuma az bi zaman kaldı. 1 ay önceden kullanmaya başladığınız krem var var mı 💙? Varsa yararlı oldu mu acaba ? Göğsü hiç yara olmayan varsw neler kullandı ne yaptı acaba paylaşabilir mi bizlerlee 💙
Morprenses Ipekgulll ben henüz doğurmadım tecrübem yok lansinoh aldım ama şuan kantaron yağı sürüyorum. Bir de silikon koruyucu kapak aldım 🤷♀️
aysnrsvs Ipekgulll çok şükür ilk bebeğim de yara olmadı lansinoh krem ve doğru emzirme pozisyonlarinin videoları izleyin en önemlisi emzirmeye bağlı acıyor tabi olsun o kadarcık
charlottececi Ipekgulll yakin arkadasim 2 ay oldu dogum yapali. Onla konustuk bu konuyu. Her seyi denemesine ragmen gogusleri yara olmus. Garmaston krem iyi gelmis. Toparlamis. Gumus kapak da kullanmis silikon gogus ucu da. Ayva cekirdegi jeli vs. Baska kremler de saydi. Lansinoh da denemis bi ise yaramamis. Lansinoh muydu onun icerigi bebege zararliymis. Baska yerde de okumustum. 40 gun gogus yarasi ile ugrasti 🙊 en zoru emzirmek diyo surecle ilgili ahaha zorunlu sezeryan ile 32 de aldilar bebeğini 🙄
Aylinulu Ipekgulll bebegim bir haftalik taze bilgilerime dayanarak soyluyorum ki lansinoh beş para etmez atlete geciyor faydasi da olmuyor ama mustela aldim sonra cok iyi nemlendirdi ve catlaklari iyilestirdi bence mustela kullanin
aysnrsvs Ipekgulll ilk bebekte önce başlamıştım ama şuan hatırlamıyorum ne kadar önce başladığımi 35 ten sonra baslarim artık şimdi de
aysnrsvs Ipekgulll 5bucuk yıl önceydi ilk doğumum belki yoktu o zamanlar hiç duymamıştım simdi de almadım gogus pedi kullanmistim bolca 😉
charlottececi Ipekgulll hayir kucuktu ama saglikliydi. Plesentasi ondeydi. 24 ten itibaren cok skintili gecti sureci yatarak. 32 de acil aldilar. 2 kg dogdu bebek. Premature maması onerdi doktorlar agzi cok kucuk oldugu icin emmekte zorlaniyordu. Cok sukur toparladi. 3500 kg olmus 2 aylik. Daha yeni dogmus kadar ama emiyor cok sukur 🙏🏻
Ipekgulll charlottececi çok şükür hamdolsun bende yeni 32 oldum da o yüzden korktum Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Yamantosunannesi Canım lansinoh tek geçerim. 32. haftamda enfeksiyondan ötürü 39 derece ateşlendiğimde göğüs uçlarım ağlatırcasına yanıyor ve acıyordu dokunamıyordum aklıma lansinoh geldi sürer sürmez geçti böyle bi mucize yok ya. Son kuruşuna kadar değiyor
Bendiyebiri Aylinulu ben henüz doğum yapmadım ama mustela düşünüyordum ama lansinoh da çok öneriliyor kararsız kaldım. Doğumdan önce mi başladınız ? Yara olunca mı?
Aylinulu Bendiyebiri dogumdan once lansinoh surdum bence dogumdan once sursen de oluyor bebek cektikce bu cok normal.lansinoh ic camasirinda hem leke birakiyor hem de bence bi ise yaramiyor mustela beni rahatlatti 10ml boyunu almistim denemek icin gayet yeterli geldi baba
Bendiyebiri Aylinulu yeni doğum yapan bir arkadaşım getirdi sağolsun bugün lansinoh kremden kendi çok az kullanmış denersin memnun kalırsan devam edersin diye. Bakayım artık onu bir kullanayım Doktorum da lansinoh önerdi bana. Doğumuma 1 ay kadar var şuan 34+5deyim şimdiden kullanayım mı sizce siz hergün mü sürdünüz ? Göğüs ucu dışında etrafınada kullandınız mı ? Erken doğumu tetikler diye de çok korkuyorum. Uyarılmaması lazımmış göğüs ucunun