Svcnvebebegi Merhabalar ilk kızıma hamileyken doğuma kadar süreci buradan takip etmiştim. Kızım şuan 18 aylik ve erken gebelik testiyle bugün tekrar hamile oldugumu öğrendim. Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲🥳
Birminikcivciv Svcnvebebegi Maşallah darısı başıma bende 5+1 hamileyim. Acaba ilk hamileliğimizde kese içinde bebeği ne aman gördünüz ? Doktor bugün gittim görmedi eğer haftaya görmesek alırız dedi çok üzülüyorum
2cocukluana Birminikcivciv ne kadar eceleci doktor benim doktorum 5.haftada krseyi gördü 2 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta sonra gidebildim 8de bebegi gormustuk.hemen aliriz 1 haftaya tuhaf olmuş
Svcnvebebegi Birminikcivciv öyle saçmalık mi olur canım. Kese için erken. Benimde 5 haftalikti heralde. Doktora gittim alttan da bakti birşey görünmüyor dedi. Kan tahlili yaptım. Gebelik vardı. 2 hafta bekledim devlete gittim 7 haftalıkken hem kalp atışını duydum. Hem de keseyi görmüştüm. Sakin aldırma 7. Haftaya kadar en azindan bekle. Bebeğin seninledir emin ol 🤲🤲
Akbasinci Hayirli olsun bende ikinciye hamileyim bende ilkini burdan takip etmistim simdi tekrar döndüm 😊😊
Svcnvebebegi Akbasinci aynen öyle bende dondum. Tekrar hamile olmak heyecan verici sanki ilk çocuğuma hamile kalmis gibi hissediyorum 🤭