Serapisa Merhaba hanimlar 28 haftalik hamileyim sol bacagima resmen kramp giriyo damarlarim cekiliyo. 3 kez yasadim bunu sizde de oluyor mu acaba ?
Cansuada24 Serapisa olur canım dur daha neler olcak 😂 ne cektim ondan benn resmen biyerden tutunarak yürüyodum sanki kemigim kırılmış her yürüdükce ah ah diyodum ama geçer meraklanma 😘
Elizbsra01_ Serapisa ay aynısı bende de oluyor 28 haftalık hamileyim gece ayagımı hareket ettirirken birden kitleniyorum eşimi uyandırıyorum ovalasın da geçsin o agrı diye
Samira123 Serapisa bendede oluyo.32haftaliyim agrilar dahada ireliyor bel.agrisi karin asagsi bacaklardada
Yelizzzz34_ Evet hemde çok sık 👀 bende 30. Haftaya girdim ve hemen hemen 3 haftadır bacaklarıma kramplar giriyor, kalçalarım, belim çok ağrıyor.
Serapisa Cansuada24 bu 2. Hamileligim ustelik asla boyle bsey yasamadim aglayarak uykmdan kalktim doguruyorm sandm resmen ya
Serapisa Elizbsra01_ herhangi hsey kullaniyomusunz magnezyum disinda. Maden suyu iyi gelir diye dusunuyorum bende ama. Ayni seklde aglayarak uyandiriyork esimi bazen dokunmasina bile kiziuorum aciyo resmen
Serapisa Ciftcekirdekailem bugun kontrolden hgeldim basladim 2 gun oldu insallah etkisi olur. Cok aci cnku
Elizbsra01_ Serapisa vitamin kan ilacı kullanıyorum Sade soda her gün içiyordum hemen hemen bence onla alakalı bişi değil doktoruma sordum çünkü normal bu haftalarda dedi
Elizbsra01_ Serapisa Valla canım dün akşam yaptım iyi geldi eşim biraz bastırarak da masaj yaptı rahatladım
Sessizsevdam Kizlar banada yardımcı olurmusunuz 13 haftalık hamileyim bebegim akşamdan beri sertleşiyor agrım oluyor birde vajinaya igne batar gibi acı hissediyorum acaba neden oluyor endişeliyim lütfen yardımcı olurmusunuz
Serapisa Sessizsevdam doktorla gorustunz mu sanki daha saglikli olur ultrasonda gormek ister belki. Her hamilelik farkli geciyo ya ne dense dogru olmayablr