nazligazioglu Kızlar nişan geldi ama zerre sancı yok. Nişanda sümüğümsü değil bole kan kırmızısıydı cok akmadı afedersınz peçeteye geldi. 39+3 üm adet tarıhıne göre ama ultrasona gore 37 38 im sanırm. Acılede gitmedm sancım yok diye napsam bilemedim
Elizbsra01_ nazligazioglu doktorunuz varsa arayıp sorun isterseniz yada bir acile gidin her ihtimale karşı
Durunbigeldim nazligazioglu kiminin doğumdan 2 3 hafta önce geliyor. Siz takipte kalın sancı gelirse hastaneye gidin duş falan alın her ihtimale karşı
nazligazioglu aasesa yok asla öyle gelmedi sümük gibi gelmesi lazımmış biliyorum ama bole parmak kanar ya öyle kan geldi az bısey. Sonrasıdna afedersınz yesıl akıntı geldi hafıf bıkaç saat snra
nazligazioglu Durunbigeldim bende öyle düşündüm cogu arkadas burda öyle yazıyodu. Bide doguma kadar parça parça da gelebılıyor muş sümüğümsü görsem direk koşcaktım acılede. Neblm ınsallah sagsaglm hepimz dogurruz 😩❤️❤️❤️
Durunbigeldim nazligazioglu suyun gelirse bekleme ama niişanda sancını bekle hayırlı doğumlar inşallah her ihtimale karşı yarın git
ksuna33 @nazligazioglu çatı muayenesi oldun mu bilmiyorum ama bence de sancini bekle yeni yakın kontrol için randevu aldıysan o günü bekle sancı ya da suyun gelmezse sancı ya da suyun gelirse ona göre hareket edersin
nazligazioglu ksuna33 şansa varya cnm sabah kontrolum vardı ama alttan muyane olmadı o tetıkledide diyemıyorum. Haftaya gıdecegm doktora ama sancım olur yada birdaha nısan gelırse acıle gıdıcem hemennn 🤯