Blinmdyn Kizlar 28nci haftamdaym erkek bebegim ama cok sert net hareketleri yok normalmi korkuyorum arada döndüğünü hissediyorum ama net bir tekme hissetmiyorum sizlern nasl yumuşak yumuşak dokunuyor sanki
kubra3rkan Blinmdyn 28 haftalığım, bende öyle aşırı net değil sadece hareketleri hissediliyor. Sadece hissetmemiz de yeterli merak etmeyin :)
AysunUgur Blinmdyn her bebek farklıdır kuzum, kimseyle karşılaştırma yapma, her bebek bir birey sonuçta 🙃
aysnrsvs Blinmdyn Hareket hissediyorsaniz sorun olmaz yoruluyorsaniz yoruldugumuzda hissedilmiyor bir de 27+3 haftamdayim bende bazen çok hareketli bazen sakın bazen uykudan uyandırır belli olmuyor bizim gibi onlarda bence 😁
Blinmdyn kubra3rkan SimgeTuna AysunUgur aysnrsvs Teşekkür ederim hepinize kizlar 🥰minik minik hissediyorum da korktum bir an dedm bu cock neden hic sert vurmuyor 😁😁demekki bir çoğumuzun oyle cok teşekkürler icime su serptiniz çiçekler 🌸🌸
Esenasel Blinmdyn Benim ikiz kızlarım beni salliyor vurdukca kalça kemiğimde birinin bası cidden vurdukca agri yapıyor artık
baby89 Bende 28+2 yim.Çok sert atıyor bugün nedense.Vajinada kalp atışı var sanki.Dışrdayken bile yürürken zorlandım.Sizlerde oln varmı?
Esenasel baby89 hıçkırıktır o bizde gün de iki uç defa yaşıyoruz onu ritim şeklinde tekrarlar bir süre
Haydi Blinmdyn ya bende en sonda böle bi post acıcaktım benimde bebeğim erkek başlarda çok sert atardı ama bende suan 28 haftalığım sadece donmesini hissediyorum insan tereddüt ediyo açıkcası heralde tembel bizim oğlanlar kızım çok harektydi
Blinmdyn Haydi ya gecen haftalarda benmde oyleydi hatta bi gece sicradm oyle sert vurdu smdi eser yok dönüyor bi arada pit pit bissedyrm o kadar nerde bu cock