Mysaa Busrarin25 ilk gebeliğimde hiçbirsey kullanmadım catlagında olmadı suan 2. Gebelik henüz erken ama yine olmıyacak gibi duruyor. Ama genelde badem yağı hindistancevizi yagı birkac krem kullananlar var da catlayanda catlıyor yine 😊
SerraveAnnesii 35+5 haftadayım 30.haftada birden çatladım kırmızı kırmızı🥲 en başından beri yağ, krem kullanmama rağmen 😀 bünyeyle alakalı biraz
Zuzuko 35+3, düne kadar çatlağım yoktu, bir gecede kocaman birkaç tane olmuş kırmızı kırmızı ve canımı acıtıyor 😪 o kadar üzüldüm ki, 40a kadar neler olur bilmiyorum 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Elif_avc_ Busrarin25 Beb 14+3 günlüğüm Ve heryeri çatladı bıo-il. Kullanıyorum. Ama. Göğüs bacak kalça felççç geçmiyor da. Başka bi krem yada yağ kullanıyromusunuz kızlar en etkılı birşey. Onuda cevaplayın size zahmet 😂
SerraveAnnesii Elif_avc_ Bio il,lierac yağ kullandım ona rağmen çatladım. Şimdi uni baby yağ kullanıyorum krem olarak da vazelin,nemlendirici vs ne bulsam sürüyorum 😅😅
Elif_avc_ SerraveAnnesii vazelin Cidden işe yarıyormu ya Bende aynı şekıl. Bıo il kantaron. Yağı falan kullanıyorumda çok erken çatladım 😂😂. Bide vazelin alayım. Onuda deneyim. Bakalım. Bu çatlaklardan sonra kendı toplıcanı sanmıyorumda 😂😂
SerraveAnnesii Elif_avc_ Çatladıktan sonra hiçbir şey işe yaramıyor galiba 😀 hala aynı duruyorlar nemli kalsın diye nemlendiriyorum daha beter olmasın diye 😂
Elif_avc_ SerraveAnnesii kız bıde daha yenı yanı. Ben ilerleyen haftalarda. Napıcam. Hiç bılmıyorum önunede geçilmiyor aldı başını gıdıyor bakalım 😂😂😂😂😂
SerraveAnnesii Elif_avc_ Bünyeyle alakalı bir durum ya vücut çatlamaya müsaitse ne yapsak da çatlayacak 😀 doğumdan sonra yapcaz bir şeyler artık geçsin diye
Rabia344 Busrarin25 Bütün ailem nerdeyse bu tarifi yapar hep hiç birinde de çatlak olmadı şimdi bende aynısını yapıyorum sağlık ocağındaki doktorumda aynısını önermişti. Tatlı badem yağı ile kakao yağı ikisi çatlaklar için çok mükemmel ben karıştırdım spreyli bir şişeye koydum sabah akşam kullanıyorum🌸