Garipduygular- Merhabalar herkese💐 Etlik Lokman Hekim Hastanesi’nde Dr. Hatice Çelik ve Dr. Şüheda Özsavran hakkında bilginiz var mı? Yakın zamanda bu hastaneden paket almayı düşünüyorum ancak doktora karar veremedim 😢 Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler💐
gbyalcin Garipduygular- ben irade hocaya gittim. Normalde sincandaydı etlik şubeye geçince ben de sırf onun için oraya geldim. Kesinlikle öneririm. Ben de eşimin kuzeninin tavsiyesiyle gitmiştim kendisine
Busra_06 Garipduygular- 35+5. Haftadayım ilk haftamdan beri etlik lokman hekim de takipliyim. Dr şühedaya gittim ilk dönemler ama ısınamadım. Sonrasında Meltem hanım vardı o gitti. Yaklaşık olarak 4 aydır Elif hanıma gidiyorum. Çok memnunum Allah razı olsun çok ilgili ve sevecen. 🥰
Garipduygular- gbyalcin Doğum yaptınız mı? Ya da kontrollere mi devam ediyorsunuz? Hastaneyle ilgili de bir sürü merak ettiğim şey var.🙈
haklisinesracim gbyalcin irade hocanın neyinden çok memnun kaldınız ben de mi paket alsam diyorum. Sadece cinsiyeti öğrenmeye gittik sakin normal bir doktordu sorduğum sorulara cevap vermedi falan iyi mi kötü mü anlayamadim😃
gbyalcin Garipduygular- sezaryen oldum, merak ettiğiniz şeyleri sorun ben bildiğim kadarıyla cevaplarım 😄
Garipduygular- gbyalcin Ben nasip olursa normal doğum yapmayı düşünüyorum. Sancı için durulan yer özel odamız mı oluyor? Yanımıza refakatçi kabul ediyorlar mı, biliyor musunuz?
gbyalcin Garipduygular- evet sancıyı odanızda çekiyosunuz, ben de normal doğum diye gittim son anda sezaryene döndü. Tüm sancıyı odamda çektim. Evet bir refakatçi izniniz var bir de eşim kaldı benim. İrade hoca normal doğum yanlısı bi doktor eğer açılmam olsaydı ben de normal yapacaktım 😄😅
Garipduygular- Hatime0 bu konu hakkında bir bilgim yok ancak doğum doğumhanede oluyormuş, oraya almayabilirler.
gbyalcin haklisinesracim yani ben ilgi ve alakasından çok memnundum şahsen. Başka doktorlar gibi göz ucuyla otuz saniye bakıp bırakmıyo. Sorduğum tüm sorulara da cevap aldım gerekli, gereksiz 😅 o yüzden siz şimdi böyle söyleyince şaşırdım açıkçası
haklisinesracim gbyalcin Ben bebeğimin cinsiyetine ilgili sordum hani çıkıntı gördüm bak bu pipi dedim benim ilk kızımda da 16. Haftada böyle görüntü verdiler sonraki haftalarda kız olduğunu öğrendik o yüzden merak ediyorum hani testis vs her şey net mi dedim. Baktı yani ben pipi görüyorum ama eğer değilse demek ki ben bu işi bilmiyorum dedi.😄değişik geldi bana devlet hastanesinde bile bu şekilde cevap vermediler çünkü ayrıntılı olarak açıklar.
Tugbisderler Meltem hocadan doğum paketi almıştım lokman hekimde doğurdum ama sancıyı odada çekiyorsun sonra doğumhaneye gidiyorsun