Gurbetkusu_43 Busrarin25 Maalesef eğer vücut çatlamaya müsaitse hiçbir yağ ve krem fayda etmiyor. Bende karnım çıkmaya başlayınca sürdüm yoğuma kadar ama karnımın yanları hep çatladı harita gibi oldu 🤷🏻♀️
Busrarin25 Seda5892 pekii benimde 46 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum sol karnimda çatlatlik var ilk gebeliğim
Seda5892 Busrarin25 sürekli nemlendirir canım krem yağ vs biranda yayılıyor bende çok ciddi anlamda ödemde vardı
Lulikli Busrarin25 ilk gebeliğim canım valla 3 aydan 6-6.5 aya kadar bio oil kullandım. Ondan sonra da hep vazelin kullanıyorum her gün ama gene de çatlamışım 1 hafta falan oldu muhtemelen çünkü yeni farkettim. Kremle alakası yokmuş zaten yapı meselesi diyorlar
Meralmasal Busrarin25 karnım resmen haritaya döndü 😅 Lierac aldım ama o cilt tarafından hemen emiliyor diye fazla kullanamadım çünkü karın gerildikçe kaşınıyor ve kuruyor sürekli nemli hissetmek istiyorsunuz o yüzden Hindistan cevizi yağı kullandım ama çatlayacaksa çatlıyor galiba yapacak bişy yok maalesef 🥲
Villanelle Lierac, mustela, bio oil, hindistan cevizi yağı. Ne varsa kullandım ama yine de çatladım. Çatlamaya müsait bir vücudunuz varsa ne yaparsanız yapın çatlak oluşuyor bence. Çok da takmıyorum çatlakları