Lylts Stent takıldı 20 gün önce taş alındıktan sonra sol tarafa stent 3 gün önce çıktı ara ara ağrı var solda sağda da ağrı var bu ne zaman geçecek sol ne zaman normale dönüyor arkadaşlar çıldırmak üzereyim resmen sömestr zehir oldu okul açıldı ben hala perişanım 😞
Rabiasaglam Eğer böbreğinde taşı iyice temizlemedilerse stent çıktıktan sonra kalan taş kanala düşebiliyo canım çünkü benimkide çıkar çıkmaz ağrı başlamıştı normalde ağrı yapıcak bişey yokmuş tomografi çektiler kanala düşmüş sende yeniden bi görün istersen
Lylts Rabiasaglam öyle şiddetli değil ağrı ara ara oluyor hem sağ hem solda stent sola takıldı ben avakado yaprağı içtim sağda ağrı başladı falan bir iki gündür ağrılarım yok şükür
Lylts Rabiasaglam birde ben stent çıktıktan sonra da bir iki parça düşürdüm ama soldan mı sağdan mı düştü bilmiyorum çünkü sağ ağrıdı lavabodan çıktıktan sonra. solda stent vardı doktor kireçlenme kısımlarını stenti çıkarırken temizledim dedi
Lylts Ebrarliya çıkardık stenti ama baya baya ağrılarım azaldı bu sefer de sağ böbrek ağrımaya başladı gebe değilim bu arada 😔 bu ay düşünüyorduk Allah doğru zamanda nasip eder inşallah 🙏
Kubos01 Hanımlar bende 13.haftada böbrek büyümesi yaşadım usg de taşı göremediler ta ki 17.haftada 0,9 mm taş idrar kanalına düşmüş dedi doktor sonrası noluyor peki böbrek büyümem durmuş
Ebrarliya Lylts allah gonlundekini yanina versin canim ❤💞💫 saglikli sihatli insallah gecmis olsun ictigin sulara dikkat et sık sık marka degistir benimde bobreklerim problemli hamilelikte baya zor oldu 2 defa takildi hamileyken süt gaz yapiyor bobregime kabuklu yemisler baklagil falan baya dikkat et ayaklarini falan usutuncede agriyor sisiyor cok gazli iceceler saymakla bitmez 🙈
Ebrarliya Ebrarliya ve cafein onu unutmusum 37 haftalik hamileyim 2. Ye doktor sok oldu bobrek okadar geniski bobrek dokusu kalmamis incelmekten sirtima yayilmis bacima vuruyor yuruyemiyorum 38 de suniyle dogumu baslaticak ne cektik be anlatiyorumki allahkorusun ilerde boyle seyler yasarsan yanliz olmadigini anla bide kiziminda bobrekleri genis 2 side 🙈 cekicek baska biseyimi bulamamis anne karninda basladi
Lylts Ebrarliya sizin hep mi böyleydi böbrekleriniz benim yeni gösterdi kendini ben bilmiyordum böyle bir sorun olduğunu
Ebrarliya Azra57 ben 18 yasinda basladim bu belaya aslinda bobregimde ikitane tas vardi kirdirdim falan 2 tas oldu kucuk kucuk bursuru sonra evlendim falan 25 yasima geldim ilk haftalardi hamileligimin bebegin cinsiyeti bile belli degilken bobrek asiri genislemis doktora bobregimde tas var agriyor dedgimde hemn mudahale edilmesi gerektigini soyledi hemen takildi ozamn 27. Haftada yine cok sisti yuruyemiyordum resmen yine cikarildi ozamn yenisi takildi asiri taslasmisti takilan stend komple doktor tamami taslasmis dedi sanki 1 yildan fazla kalmis gibi dogum yapincada digeri cikarildi tas kum derdim kalmadi cok sukur iyiydim 2.ye hamile kalana kadar simdi son zamnlarim yine costu bebekten daha buyuk mubarek