kuzumvebenn Kızlar test yapmıştım ilk başta bişey yoktu sonra çöpe attım az önce çöpte fark ettim bir bakarmisiniz kuruma çizgisi mi gebelik mi
Zuzununannesi01 kuzumvebenn canım kuruma çizgisi değil bence var ama sen yinede sabah ilk idrarla tekrar yap ben 2 yıldır yapıyorum ne kuruma çizgisi çıkıyor nede sonradan çizgi hep tek çizgi çıktı
Ebrbre Ne kadar sonra baktınız testinize idrar fazla geçmiş ama kuruma çizgisi gibi gelmedi yarın ilk idrarla testi tekrarlayın ilk 5 dakikadaki sonuç en doğru sonuç.
kuzumvebenn Ebrbre Öğleden sonra yapmıştım canım az önce fark ettim olabilir fazla damlatmis olabilirim
Ebrbre kuzumvebenn canım kuruma çizgisi gibi durmuyor ama yinede çok ümitlenmeden testi tekrarla Allah gönlüne göre versin inşallah vardır 🥰
Ebrbre kuzumvebenn hiç öyle düşünme rabbim hiç ummadığın anda çiçekler açtırır inşallah vardır canım üzülme ♥️
kuzumvebenn Zuzununannesi01 Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım inşallah vardır inşallah hepimizin olur
Aleynagunal Benimde adetim 15 gün gecikti normalde olmazdı böyle 35 gün adet döngüm tahmin ettiğim günde olurdum ama 15 gün geciktim ve test yaptım negatif varmıdır acaba hiç adet belirtiside yok varmıdır birşey kizlarrr