DamlaBaskurtAksoy Hamile anneler yardım edinnn 31 haftalık hamileyim ve grip olmuşum sabah doktora gittim bi parol serum yapıp gönderdi sıfır etki hiç bir rahatlama olmadı şimdi ise daha kötüyüm nefesim tıkalı bogazım yanıyor ne iyi gelir yardım lütfen 🙏🙏🙏🤧🤒
Hulyarecep DamlaBaskurtAksoy canım ben öyle durumda karabiberli ballı süt kaynatıp içiyorum ilaç içmektense işe yarıyor Bi dene
Ilkgozagrimiz DamlaBaskurtAksoy ben de oyleydim nane limon laynatip ictim iyi geldi ama gunde 1 fincan rahatlatiyo
Ayvaaaaaa DamlaBaskurtAksoy ben bol bol uyumaya çalışmıştım, burun tıkanıklığı içinde bir bardak sıcak suyun içine birkaç damla nane yağı koyup yattığım odaya koyduğumda nefesim açılıyordu.
DamlaBaskurtAksoy Hulyarecep bide onu deneyeyim ama çok zor nefes alamıyorum sürekli hapşırıyorum klimayı açsam başka dert açmasam sıcak bunalıyorum 🤧🤧🤒🤒🤒☠️Resmen bıktım bugün 🤧🤒
DamlaBaskurtAksoy Ilkgozagrimiz anemine limon serum çay limon içiyorum ama nefes alamıyorum çok kötü sıcağa gitsem ayrı klimalı odaya geçsem ayrı kafayı yicem 😌🤦🏼♀️🤒🤧
Ilkgozagrimiz DamlaBaskurtAksoy terlemek iyi gelir bnde hala terliyorum terledikce uzerimi degisiyorum ve dahada rahatliyorum