Ikibebisanne Sezeryanimi olcagim 6 hafta var nasipse kızım 16 aylık suan 10 aylikken hamile kaldim korkularim var ilkinden daha cok korkuyorum
Meleekk Ikibebisanne herkes merak içinde 🤔😃2. Sezeryanını olan yok sanırım 🤦🏻♀️ bende merak ediyorum 😂
Ebru_3804 Ikibebisanne yok canım bünye meselesi ilkimde iki haftada toparlandım belkide korktuğum için o kadar geç sürdü ikincide 3. Gün evimi temizledim kendi işimi kendm yaptım zorlamadım kendimi yavaş yavaş yaptım tabiki ağrısı sızısı oluyor kimsemde yoktu mecbur yaptım iyikide yaptım çok çabuk toparladım valla darısı hepinize bu arada3 sezeryanıma 1 ay kaldı sağlıkla alalım kucağımıza İnşallah 🤲🏻🥰
Minnak2 Benim ilkinde çok rahat olmustum ama ikincide korkuyorum 😔 inşallah kısa sürede toparlarız 🙏🙏🙏
Zky2019 Kızlar bnde çok kötüyüm hiç aklımdan çıkmıyor korkuyorum 😔sağ salim hepimiz kurtulalım inşllhh. Herşeyi bilerek gitmek daha kötü
Kdrcyd Benim de nasipse nisan sonu 2. Sezaryen olacak ,ilkinde heyecandan ne olacağını bilmediğimden harala gürele girdim çıktım doğuma , ama şimdi biliyorum ne olacağını ya ben de çok korkuyorum , yalnız değiliz 🙈🙏
Yasemincee Benim ilk sezeryan ilki normaldi bunu sezeryan istiyorum ama çok heyecanlıyım. Normal doğum zor geçti diye bu sanki rahat olurmuş gibi. Sezeryan nasıl birşey bende bunu öğrenmek istiyorum 😊
Ylmazasli94 Yasemincee normal şansın varsa normal yap benim ilki sezeryandı dua ediyorum hayırla normal olsun diye 😊
Ygtkgn Ben on gün önce ikinci sezeryanimi oldum cok rahat gecti arkadaslar panik yapmayin sadece ameliyatta neyapildigini bildiginiz icin biraz heycan oluyor ama hemen sakinlestirici veriyolar zaten girmenizle cikmaniz bir olcak :)
Ikibebisanne Ygtkgn benim kizim 10 aylikken hamile kaldim arada 1 sene bile yok.yani ondan cok korkuyorum
Poyrazin_annesi 2 nci sezeryan daha rahatmış cnku ılk sezeryanda kesi yerimiz hissizlelıyormuş sinirler zarar gördüğü ıcın uyuşuk gıbı oluyor ve ılkı kadar acımıyormuş