aysenur9 Merhaba kızlar babynest alan var mı ? Takım mı aldınız önerileriniz var mı ? Her yere baktım aradığım gibi bulamadım
kizininannesi aysenur9 tasarımcı anne sayfasına puset örtüsü minder ve pikesini yaptırmıştım güzel kumaşları. Babynest gereksi olur dedi arkadaşlarım yaptırmamıştım. Geçen gün A101 de deseni çok güzel gördüm bi tane onu aldım 😂 kullanırım kullanmam bilmiyorum artık 🥰
Funday35 aysenur9 Ben 15li set aldım trendyoldan henüz gelmedi ama daha uyguna geldi böyle set almak bence https://ty.gl/rvahwvpp1u bundan aldım fikir olsun sizede
iremcannn1907 aysenur9 canım doğumuna daha varsa bim şok takip et BİM’den aldım ve sürekli kullanıyorum beşik içinde aşırı kullanışlı
aysenur9 iremcannn1907 7.ayın içinde girdim eksikleri tamamlamaya çalışıyorum bazıları kullanılmıyor diyor çok kararsızım , olmazda ben de öyle yapayım ☺️🥰
Lina_kuzucuk holly bana göre gereksiz ceğil canım kızım şu an 3.5 yaşında doğduğundan beri kullandım umay bebekten aldım halada yatabilirdi ama yırtıldı artık kullana kullana şimdi yine hamileyim alıcam bebeğime
Kumru48 aysenur9 Bu hayatta gereksiz tek şey diyebilirim seti yaptırdım 1 defa bile kullanmadım bence hiç ihtiyaç olan bir şey değil
Lina_kuzucuk holly aynen canım ama oturma odasında kullandım hiç kızımı salanadım beşikte o yüzden çok kullanışlı geldi sütünü veriyodum uzatıyodum yatıyodu kızım 🙏🏻😍
Fnen aysenur9 yani bana arkadaşım verdi ama kullanır mıyım bilmiyorum 🤷🏻♀️ aslında ana kucağı ve reflü yatağı almasaydım baby nest kullanabilirdim, ama şimdi böyle bakınca gereksiz gibi duruyor
aysenur9 Fnen reflü yatağı aldım babynestte kararsız kaldım internette de o kadar çok çeşit var ki hangisi iyi olur bilemedim
iremcannn1907 aysenur9 biraz da sana bağlı aslında kullanırım dersen beşik içinde, koltuk üstünde, yerde yatırırken falan çoğu yerde kullanıyorum ben. Özellikle beşik içinde yattığı yer çok yumuşak oldu çok sevdik biz
Yasemincee aysenur9 ilk oğlumda almamıştım çok pişman olmuştum. Koltuğa koy çocuğun düşme riski yok. Ayağında saklarken beşik içinde falan çok iyi. Bir yere giderken yanında götür içinde yatır çocuğu. Gebe kalır kalmaz hemen aldım şimdi