mercimek_findik Kızlar 39+2 oldum gelenbyok giden yok nst de sancı yok ben napicam haftaya cumaya kadar gelmezse doktor suni sancı ile doğumu baslaticaz dedi. Bu olayı yaşayıp bunu yaptım doğumum başladı dediğiniz bir yöntem var mı?
rahimesarp mercimek_findik bende 39+2yim aynı şekilde bendede gelen giden yok ama belim falan çok agriyo 2haftadir yinede gelen giden yok bide sarı akıntı oluyo az miktarda sizde oluyormu acaba
rahimesarp mercimek_findik ben belki doğum başlar diye 1saat yürüyüş yaptım sıcak suya oturdum ama yok
mercimek_findik rahimesarp evet ara ara benim de oluyor doktorum koku yoksa korkma rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi. Koku var ise tahlil verin koku yoksa endişelenmeyin
mercimek_findik rahimesarp yürüyüşü denedim ama sıcak su oturma olayını denemedim otursam kalkamam şuan ben🙈 hareketlerim oldukça kısıtlandi
Bsrahb mercimek_findik gel sarılalım bizde de durumlar benzer😑Benim düzensiz sancılarım çıkıyor ama pek hissetmiyorum 10 günümüz kaldı kendi gelmezse Benimde suni sancı iLe başlatacak 😩
mercimek_findik Bsrahb benim ilk doğumum da suni sancı ileydi korkma hiç ne kadar rahat olursan o kadar az acılı oluyor
Munimu Ben de 39+2 yim. Aynı şekilde doğuma dair hiçbir belirtim yok. Ara ara kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor ama çok nadir :/
Busraferdi7 Bende 39+2 yim dün nstde sancılarım çıktı fakat açılmam yok kokusuz sarı akıntım çoğaldı pazartesi günü doktorum tekrar gel dedi inşallah pazartesiye kalmadan doğumum gerçekleşir artık nefes alamıyorum pazarteside açılma olmazsa suni sancı verebilir
mercimek_findik Busraferdi7 bende nefes alamıyorum. Hareket edemiyorum perişan oldum. Sağlıkla gelsinler de doğumdan sonra herşey unutuluyor
Bsrahb mercimek_findik ağrı yavaş yavaş mı geliyor yoksa birden mi benim düzensiz sancılar oluyor bir cm de açılma var ama Ne doğuyor Ne açılma ilerliyor suni düşüncesine korkuttu
Uygar_kubra Bsrahb bende merak ediyorum ara sıra belime agri giriyor ama hiç dogum sancısı gibi degil bence ilk dogum olunca bilemiyorum
Uygar_kubra mercimek_findik bebeğiniz kanala girdi mi acaba bende 39+1oldum gecen hafta kanala girmedigini söyledi doktorum persembe gunu tekrar kontrolüm var merdiven inip cık8yorum hurma vs herseyi deniyorum kasılmalarım uzun zamandr var ama sancım yok
mercimek_findik Uygar_kubra kanala doğru ilerliyor dedi ama bende hiç bir belirti yok ağrılarım dışında. 40+5 de suni sancı verilecek eğer gelmezse. Doktor kanala iyice ilerlesin ki sezeryana dönmesin dedi
Uygar_kubra 1umay1azra benimde 37 haftada aynı durum olmuştu 39dayım kahverengi nişan geldi ama hala kasılma dısında dogum sancısı yok😄