Musicteacher arkadaslar çok akıntım oluyor, kokulu yani kötü kokulu, doktorumda akıntı kültürü istedi. Yaptıran var mı. Birde özel hastanede yaptıran var mı
Zoom15 Musicteacher benimde su gibi akıntı problemim var uzun zamandır ben yaptırdım akıntı kültürü özel muayenehanede doktorum kendisi yapıp laboratuvara gönderdi
Zoom15 Ilkannelikbu benim gebeliğim boyunca hiç geçmedi akıntım şükür bir problem çıkmadı ama akıntı arttıkça her hafta doktorda geçti haftada 2 kere gittiğim bile oldu doktorum en sonunda tetkikler temiz çıkarsa fizyolojik olabileceğini söyledi ki öyle de oldu doğuma gittiğim güne kadar devam etti suyumda doğuma kadar normaldi ama sürekli takip ettik
Ilkannelikbu Benim de öyle sanırım dün amnisure testi yaptırdım şükür negatif çıktı ama su gibi devam çok endişe ediyorum günlük ped vs de kullanılmıyor yani suyum gelse anlamıcam endişesi var bi de. Siz anlamış mıydınız
Zoom15 Ilkannelikbu dize şöyle söyleyim ben sezeryan oldum ve suyumda gayet iyiydi ama psikolojik olarak artık bacaklarımdan aşağı su gittiğini hissediyordum hatta şimdi bile olur arada. Benim doktorum sürekli çamaşır değiştiremeyecek durumdaysan selpak kağıt havlu koy dedi en kalın ve kaliteli olan o olduğu için 4 kat 6 kat yapıp onu kullanmıştım ve her hafts gittim neredeyse kontrole hatta devlet ve özel iki takiple devam ettim